fbpx

Održana osnivačka Skupština Hrvatskog poslovnog kluba

U prostorijama Veleposlanstva Republike Hrvatske u BiH u Sarajevu, 17. svibnja 2022. godine održana je sjednica Osnivačke skupštine Udruge Hrvatski poslovni klub u Bosni i Hercegovini.

Osnivači Udruge Hrvatski poslovni klub u BiH su: Podravka d.o.o., Croatia osiguranje d.d., Auto flota d.o.o., Školska naklada d.o.o. i Hrvatska gospodarska komora.

Na osnivačkoj Skupštini je usvojen Statut Hrvatskog poslovnog kluba u BiH, te su izabrana tijela Udruge. Voljom svih osnivača za predsjednika je izabran Branimir Barišić, direktor prodaje tvrtke Auto flota d.o.o. Čitluk.

Izabrani predsjednik kao i ostali članovi tijela Udruge su se zahvalili na ukazanom povjerenju, te su ovom prigodom razmotrena pitanja određenih aktivnosti, kao i suradnja s domaćim i stranim tvrtkama, organizacijama i institucijama.

Osnivači su izrazili svoje zadovoljstvo zbog osnivanja Udruge koja prvenstveno ima ulogu unaprijediti i podržati interese svojih članova kroz stvaranje sinergije među članicama, doprinijeti jačanju slobodne i konkurentne trgovine i pozitivne poslovne prakse, te sudjelovati u dijeljenju dobrih poslovnih praksi i pružanju mogućnost za povezivanje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *