fbpx

Centralna Business forum 2023

Hrvatski poslovni klub u BiH kao jedan od partnera konferencije najavljuje prvi Centralna Business Forum koji će se održati u hotelu Central u Vitezu, u petak 22.09. i subotu 23.09.2023. Organizatori konferencije su portal Centralna.ba i udruga PRONT.

Ovaj događaj je namijenjen svima koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i razviti mrežu profesionalnih kontakata, a svečano otvorenje Centralna Business Foruma planirano je za petak 22.09.2023.u 13 sati. Svečanoj ceremoniji otvaranja nazočit će Predsjednica FBIH Lidija Bradara, Premijer FBIH Nermin Nikšić, članovi Vlade FBIH Vederan Lakić, Nasiha Pozder i Amir Hasičević, Veleposlanik Republike Slovenije u BiH Damjan Sedar, članovi Hrvatske gospodarske komore i privredne komore Republike Srpske, članovi Vlade SBK koji su generalni pokrovitelji, te brojni gospodarstvenici iz BiH i regije.

Teme koje će biti obuhvaćene na Centralna Business Forumu su brojne i raznolike, uključujući inovacije u poslovanju, digitalnu transformaciju, liderstvo, marketing, financije i još mnogo toga.

Osim prezentacija, panel diskusija i radionica, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u aktivnostima edukacije za pisanje projekata za bespovratna sredstva iz EU Fondova.

Prvi Centralna Business Forum je prilika za vas da se povežete s liderima u industriji, steknete nova znanja i inspiraciju za rast i napredak u vašem poslovnom području. Pripremljen je bogat program s vrhunskim govornicima, koji će svojim stručnim znanjima i iskustvom dati nove perspektive, a prof.dr. Dragan Primorac uvest će nas u svijet Biznisa kroz predavanje “Ključevi uspjeha”.

Centralna Business Forum je vaša prilika da se povežete, naučite i inspirirate. Budite s nama u Vitezu 22.i 23. rujna i budite spremni za nova poslovna saznanja i mogućnosti!

 Za više informacija posjetite službenu web stranicu i društvene mreže.  Raspored predavanja i panela, te sve sudionike programa možete pogledati u Agendi foruma, a prijava za sve sudionike je besplatna.

Veselimo se susretu s vama na prvom Centralna Business Forumu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *