fbpx

Diplomatski zimski bazar 2022

Najveći dobrotvorni događaj u Bosni i Hercegovini – “Diplomatski zimski bazar”, čija je misija prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe, odnosno za pomoć djeci i mladima u BiH, održan je 03.12.2022. godine u KSC “Skenderija”.

Raduje nas da je ovaj događaj pobudio veliki interes, a o tome svjedoči iznimno veliki broj posjetitelja, ali i izlagača, koji su na brojnim štandovima ponudili veliki izbor egzotičnih jela i pića, te unikatnih rukotvorina, suvenira i različitih artikala iz cijelog svijeta.

Na Diplomatskom zimskom bazaru je bilo prisutno više od 40 ambasada i međunarodnih organizacija, te određen broj vladinih i nevladinih organizacija, kao i škola iz BiH. Hrvatski poslovni klub je sa zadovoljstvom uz potporu naših članova, koji su za ovu prigodu donirali svoje proizvode, sudjelovao u uređenju štanda Republike Hrvatske na Bazaru. Hvala lijepa svima koji su pomogli da zaista uspješno ostvarimo cilj prikupljanja sredstava za potrebite u ime cijelog tima koji je uključen u ovaj nadasve vrijedan humanitarni projekt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *