fbpx

Otvoren novi izložbeni salon Gala Home u Mostaru

Gala Home iz Mostara, članica Hrvatskog poslovnog kluba u BiH, otvorila je novi izložbeni salon na lokaciji Ortiješ u Mostaru. Temeljna vrijednost Gala Grupe je obiteljska vrijednost, te već bilježi dvogeneracijski održivi razvoj, što su obilježili novom stepenicom razvoja izgradnjom i otvaranjem novog izložbenog salona Gala Home!

Novi izložbeni salon zamišljen je i kreiran kao jedan od vodećih salona u regiji. Razlog tomu je skup ponude vodećih brandova uključujući pločaste materijale Egger, Fundermax, parkete Parky, okove, bijelu tehniku Elica, Amica, sudopere i slavine Elleci, namještaj, uređaje i dodatke Artisan, Bang&Olufsen, Loewe.

Salon pruža prezentaciju noviteta u svijetu uređenja interijera i eksterijera, odabir raznovrsnih i kvalitetnih pločastih materijala, inovacije i široku ponudu bijele tehnike, sudopera i slavina, kao i odabir okova, dodatnih uređaja i namještaja.

Svečanom otvorenju salona prisustvovali su vlasnici i zaposlenici Gala Grupe, dobavljači, partneri i poslovni suradnici, kao i mnogobrojni mediji, influenceri i poznata lica.

Firma Gala Home je od početnog djelovanja prodaje pločastih materijala i uskog skupa brandova, izgradila grupaciju svjetskih brandova u branši opremanja interijera i eksterijera po mjeri u oblastima pločastih materijala, bijele tehnike, okova, sudopera i slavina te pružanja cjelokupne ponude usluga za izradu po mjeri, razvijen strojni park, CNC rezanje, pravolinijsko i krivolinijsko kantiranje, te Corpus Software i usluge izrade ponuda uređenja interijera i eksterijera po mjeri.

Profesionalno, stručno i ljubazno osoblje raspolaže potrebnim informacijama i stoji na raspolaganju pri obilasku salona, te savjetovanja pri odabiru pločastih materijala, bijele tehnike i cjelokupnog uređenja interijera i eksterijera.

Posjetite njihov novi izložbeni salon na lokaciji Ortiješ, Mostar, te razgledajte izložbene kuhinje, spavaće sobe i interijer po mjeri, kao i široku ponudu pločastih materijala, bijele tehnike, okova, sudopera i slavina.

Fotografije otvorenja novog izložbenog salona možete pogledati u galeriji, a više fotografija i videozapisa možete pogledati na Gala Home društvenih mrežama Facebook i Instagram te njihovu ponudu na Gala Home web stranici i WEB Shop-u.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *