fbpx

Više od 50 članova i poslovnih partnera na „Summer Networking Night“ događaju

Sinoć smo u Franck Experience Store Sarajevo organizirali naše tradicionalno druženje pred ljetnu stanku, pod nazivom ‘Summer Networking Night’ a ovaj put događaj je realiziran u suradnji s eCommerce asocijacijom. Više od 50 članova i poslovnih partnera okupilo se kako bi jačali veze, razmjenjivali iskustva i poticali suradnju poslovnog sektora.

Cilj okupljanja bio je omogućiti prisutnima da se povežu s kolegama i kolegicama, razmijene dragocjene savjete i pristupe, te stvore nove poslovne veze koje će pridonijeti daljnjoj ekspanziji i uspješnosti poslovne zajednice. Gosti su uživali u ugodnoj atmosferi, razmjeni ideja i korisnim razgovorima koji su doprinijeli širenju mreže kontakata i jačanju poslovnih odnosa.

Ono što je posebno u ovom formatu je da se ne fokusira na predavanja, diskusije ili izložbeni prostor s mnogo izlagača, već čisto na umrežavanje u ugodnoj atmosferi, gdje ljudi mogu razgovarati o različitim temama. Naravno, vođeni svojim poslovnim interesima, dijele izazove s kojima se suočavaju i koje nove kontakte traže.

Kristina Duno, generalni tajnik HPK-a u BiH, naglasila je značaj ovakvih okupljanja za ciljeve koje HPK ima: „Ova inicijativa savršeno se uklapa u našu misiju jačanja poslovne zajednice kroz umrežavanje i razmjenu znanja. Naš cilj je stvoriti okruženje u kojem naši članovi i partneri mogu slobodno dijeliti ideje i iskustva, što će direktno doprinijeti inovacijama i rastu u poslovnom sektoru. Vjerujemo da druženja poput ovog omogućavaju dublje povezivanje i efikasniju suradnju, što je ključ za dugoročni uspjeh.“

Prepoznajući potrebu za ovakvim događajima, predsjednik eCommerce asocijacije u BiH Orhan Gazibegović je izjavio: „Sve aktivnosti koje sprovodimo baziraju se na informacijama, iskustvima i potrebama naših članica i partnera. Jedna od stvari koju su većina predlagali je da se češće susrećemo u manje formalnom okruženju, jer svjedoče hiperprodukciji raznih konferencija, samita i formalnih okupljanja. Ovaj događaj nam je omogućio da se povežemo u opuštenijoj atmosferi, što je ključno za izgradnju jačih međusobnih veza i efikasniju suradnju.“

‘Summer Networking Night’ se održao uz podršku naših članova Ledo i Franck. Ove renomirane kompanije, poznate po svojoj dugogodišnjoj tradiciji i kvaliteti, pružile su ne samo logističku podršku, već su također obogatile večer svojim proizvodima, čime su dodatno unaprijedile iskustvo svih prisutnih. Događaj se pokazao kao uspješan korak u jačanju poslovne zajednice. Ovakve inicijative ne samo da obogaćuju profesionalne veze, već i potiču inovacije i suradnju unutar poslovnog sektora. S obzirom na pozitivan odziv i uspjeh ovog događaja, planiramo organizaciju sličnih okupljanja u budućnosti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *