fbpx

Aircash

Aircash je digitalni novčanik i mobilna aplikacija za sve vrste plaćanja koja na jednom mjestu nudi paket usluga usmjerenih na gotovinska plaćanja, prijenos novca i plaćanje raznih usluga. Posvećeni su razvoju inovativnih rješenja koja omogućuju jednostavne, brze i sigurne financijske transakcije prilagođene potrebama današnjih korisnika. Aircash posjeduje licencu Europske bankarske agencije (EBA), što osigurava usklađenost s najvišim standardima sigurnosti i pouzdanosti u pružanju financijskih usluga.

Ključne karakteristike i prednosti Aircasha su:

 • Nadoplata gotovinom: Korisnici mogu lako nadoplatiti svoj Aircash račun iz raznih izvora, kao što su gotovinska uplata, bankovni transferi, kreditne/debitne kartice i uplatom od drugog Aircash korisnika.
 • Podizanje gotovine: Aircash omogućuje korisnicima podizanje gotovine iz njihovog digitalnog novčanika na brojnim bankomatima ili na partnerskim prodajnim mjestima.
 • Aircash Mastercard Prepaid kartica: Korisnici mogu kupiti Aircash Mastercard, prvu karticu koja se može kupiti na prodajnom mjestu i aktivirati direktno iz aplikacije, bez troškova mjesečnog održavanja i bez naknada za vođenje računa. Aircash Mastercard omogućuje kupovinu kako online tako i u fizičkim trgovinama, donoseći pogodnosti tradicionalne kartice, povezane s Aircash računom.
 • Kupovina unutar aplikacije: Aircash podržava razne opcije za kupovinu unutar aplikacije:
  o E-vinjete: Korisnici mogu kupiti elektroničke vinjete za ceste s naplatom unutar aplikacije.
  o Autobusne i trajektne karte: Aplikacija podržava jednostavnu kupovinu karata za prijevoz, uključujući autobusne i trajektne usluge.
  o Telekom bonovi: Korisnici mogu kupiti telekomunikacijske bonove za nadoplatu i druge telekomunikacijske usluge.
 • Slanje novca: Aircash je sigurna i učinkovita platforma za prijenos novca, a primatelj može podići novac odmah po uplati.
 • Više-valutnost: Aircash podržava više valuta, omogućujući korisnicima držanje i razmjenu različitih valuta unutar aplikacije.

Sve ovo čini Aircash svestranom, korisnički prijateljskom aplikacijom za rukovanje raznim vrstama financijskih transakcija na jednom mjestu, pružajući dodatnu fleksibilnost u upravljanju financijama.

Aircash nastavlja razvijati i unapređivati svoje usluge, pružajući korisnicima pouzdana i učinkovita rješenja za njihove financijske potrebe. 

Više informacija o Aircashu možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *