fbpx

Degordian

Degordian je nastao kao prva social media agencija u Hrvatskoj 2009. godine, a danas je jedna od najvećih agencija u regiji s uredima u Zagrebu, Mostaru, Beogradu i New Yorku, u kojima radi oko 120 osoba. Iz Degordiana su se razvile i tri sestrinske tvrtke te je ukupni broj zaposlenih u svim tvrtkama preko 300.

Danas je Degordian digital-first agencija koja pomaže klijentima dovesti njihov business na višu razinu. “Digital first agency” znači da je Degordianu digital uvijek bio u krvi i uvijek će biti. Sve što radimo je digitalno, inovativno, tehnološko, progresivno i to se nikada neće promijeniti. Ipak, cilj nam je uvijek raditi stvari koje imaju najviše smisla za klijenta i njegov business problem, i koliko god vjerujemo da digital i tehnologija mogu riješiti većinu problema, nekad će biti potrebno rješenje koje je izvan digitala i za to smo opremljeni.

“Pomoći klijentima da business dovedu na višu razinu” znači da smo orijentirani na business i cjelokupno poslovanje klijenta – ne želimo raditi projekt samo zato što se čini cool, već želimo raditi onaj koji zbilja čini razliku u poslovanju i pomaže klijentu da unaprijedi svoje poslovanje. 

Strukturom djelujemo kao hub koji se sastoji od pet usko specijaliziranih pod-agencija, od kojih se svaka bavi različitim područjem, no zajedničko je da sve što radimo za klijenta, bez obzira na područje, veličinu projekta ili industriju, radimo sa širom slikom na umu, odnosno s ciljem da rješenje pozitivno utječe na cjelokupni business.

Portfolio projekata agencije Degordian možete istražiti ovdje: https://degordian.com/work

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *