fbpx

Interšped Logoistics d.o.o.

S tradicijom dugom 75 godina, Interšped Logistics vodeći je domaći brend u oblasti sistemske logistike. Sa svojih 40 stručnih i profesionalnih zaposlenika, kompanija je prepoznata kao pouzdan partner kako na domaćem tržištu tako i izvan granica Bosne i Hercegovine. Surađuje sa svjetskim logističarima, što omogućava brzu, konkurentnu i sigurnu distribuciju roba na bilo koju destinaciju u svijetu. Interšped Logistics dugogodišnji je partner jednog od najvećih logističara u svijetu, njemačkog DACHSER-a, za BiH i Crnu Goru.

Sa svojih 8 poslovnica (+1 u fazi otvaranja) Interšped Logistics se ističe lepezom različitih usluga koje nudi. Prisutan je na svim većim carinskim ispostavama, Sarajevo, Aerodrom Sarajevo, Zvornik, Orašje, Bihać, Gradiška, gdje nudi usluge carinjenja robe, carinskog posredovanje, tranzitnog carinjenja, garancije na graničnim prijelazima i ostale granične usluge, dok s poslovnicama u Sarajevu i Tuzli nudi usluge svih vrsta transporta (cestovni – puni utovari, dotovari, zbirni transporti, avio, pomorski, željeznički) i skladištenja, te druge usluge, kao što su usluga pakovanja, raspakiranja, razdvajanja i pozicioniranja robe, dostava robe unutar Bosne i Hercegovine, poslovno savjetovanje, usluge vanjskotrgovinskog poslovanja, sajamske usluge, usluge pri osiguranju robe. Vozne jedinice s kojima kompanija raspolaže daju joj fleksibilnost i prednost u odnosu na konkurente. Ističe se po dobroj povezanosti sa zemljama u regiji i mnogobrojnim zbirnim linijama (Zagreb – Sarajevo 4x tjedno; Sarajevo – Zagreb 1x tjedno; Sarajevo – Crna Gora 2x tjedno; Istanbul – Sarajevo 1x tjedno…).

Kompanija je bila jedna od prvih čiji je rad, sigurno poslovanje i pouzdanost 2014. godine prepoznato od strane UIO BiH, što je rezultiralo dobivanjem statusa ovlaštenog primatelja i pošiljatelja roba. Zahvaljujući upravo tom statusu, Interšped Logistics u poslovnici Sarajevo, nudi i usluge skladištenja carinske robe i privremeni smještaj roba.

Više informacija o kompaniji i uslugama koje se nude možete dobiti na: Interšped Logistic d.o.o

Adresa: Halilovići br. 9
Telefon: +387 33 652 000
e- mail: info@intersped-logistics.ba
Facebook
Instagram
Linkedin

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *