fbpx

TURISTIČKI KOMPLEKS ČARDACI

U srcu Bosne

Turističko naselje Čardaci je hotelsko-turistički kompleks kategoriziran sa 4*. Nalazi se u srcu Bosne, u Vitezu, u jedinstvenom okruženju na obali rijeke Lašve, a u neposrednoj blizini prometnice Zenica – Travnik. Prednosti lokacije ovog turističkog naselja su s jedne strane dobra prometna povezanost sa Zenicom, Travnikom i Sarajevom, a s druge pak strane mir i izdvojenost.

Smještajne jedinice za bajkovit odmor

S pažnjom uređenih 60 smještajnih jedinica sa oko 150 ležajeva, opremljenih u skladu sa svim standardima visoke kategorije, priuštit će bajkovit odmor svakom gostu. Sve smještajne jedinice građene su prirodnim materijalima, po uzoru na bosanske kuće s posebnim naglaskom na detalje koji gostu pružaju doživljaj toplog obiteljskog ugođaja. Ulaskom u svaku smještajnu jedinicu postaje vam jasno kako tu ništa nije slučajno, a u isto vrijeme tako prirodno sve stoji na svome mjestu.

SPA Centar

SPA Centar Čardaci ima zatvoreni bazenski kompleks, saune, slanu sobu te nudi sve vrste masaža i body tretmana. 

Zatvoreni bazenski kompleks koji se prostire na više od 1800m2 novi je dio ponude wellness & spa centra Čardaci, a sastoji se od bazena za plivanje i rekreaciju duljine 25 metara, plitkog bazena za najmlađe, relax zone, kafića i ostakljene terase s pogledom na rijeku i vodeni park Ribica. Pored niza privlačnih i maštovitih detalja, posebnu atrakciju predstavljat će “infinity pool” na otvorenom u kojem će posjetitelji moći uživati u ljetnim mjesecima. 

Vodeni park Ribica

Vodeni park „Ribica“ sa četiri bazena, zabavnim vodenim atrakcijama (tobogani, valovi, masaže, bazen i tobogan za djecu i bebe, skakaonica), plažama, kafićima, terenom za odbojku na pijesku i badminton, organiziranim dnevnim i noćnim provodima te gostovanjima domaćih i stranih glazbenika nudi cjelodnevnu zabavu i odmor za sve generacije!
Vodeni park “Ribica” nezaobilazna je destinacija za sve koji traže ljetno osvježenje, zabavu i odmor..

Restoran KOD MLINA i Pivnica KOD CRNOG MAČKA

U sklopu kompleksa ČARDACI se nalazi Restoran KOD MLINA kao i Pivnica KOD CRNOG MAČKA.

U središtu naselja smješten je Mačkov trg, a na trgu – Pivnica KOD CRNOG MAČKA – omiljeno mjesto svih generacija na kojem uvijek vlada ugodna i opuštena atmosfera.

Restoran KOD MLINA, smješten na obali rijeke Lašve, savršeno se stopio s prirodom. Unutrašnjost odiše udobnošću, etno motivima i domaćinskom atmosferom. S prostrane terase pruža se predivan pogled na jezero i rijeku, stvarajući opuštajuće iskustvo uz bogatu gastronomsku ponudu, posebice specijalitete od domaće riječne ribe.

Za više detalja posjetite službeni web stranicu: Čardaci.ba
Facebook 
Instagram 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *