fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

MEPAS D.O.O.

Mepas d.o.o. je jedan od vodećih distributera robe široke potrošnje na tržištu Bosne i Hercegovine. Kao ekskluzivni zastupnik, a potom i vlasnik vodećih kompanija u Hrvatskoj, Mepas je postao jedan od najznačajnijih poslovnih partnera u regiji. Sjedište poduzeća je u Širokom Brijegu, a poslovnice se nalaze u Sarajevu, Banja Luci i Tuzli.

MEPAS GRUPA

U Mepasovoj grupaciji nalazi se desetak tvrtki koje su okupljene oko imena Mepas. U potpunom ili većinskom vlasništvu Mepas grupacije nalaze se Saponia, Brodomerkur, Koestlin, Kandit.

Ekskluzivno zastupništvo za tržište Bosne i Hercegovine Mepas posjeduje sa globalno i regionalno poznatim tvrtkama kao što su Gavrilović, Paloma, Mikado, Đakovština, Zvijezda, Dijamant, Belje, Solana Pag, Storck… Pored ekskluzivnog zastupanja velikog broja regionalno i globalno poznatih brendova i primarne distribucijske uloge na tržištu Bosne i Hercegovine, poduzeće Mepas je danas snažno povezano i sa drugim djelatnostima koje su u sastavu Mepas Grupe kao što su:

  • Mepas Mall – u trenutku građenja je bio najveći (travanj 2012. g) trgovački centar u Bosni i Hercegovini sa veličinom od 99.408 kvadratnih metara. O važnosti ovoga centra govori i činjenica da je u Mepas Mall-u otvoren prvi McDonald’s restoran u Hercegovini, prvo poslijeratno kino u Mostaru te veliki broj svjetski poznatih brendova kao što su Zara, Tom Tailor, XYZ, Nike…
  • Hotel Mepas s 5 zvjezdica, jedini u toj kategoriji na području Mostara sa wellness i fitness centrom te kongresnim centrom, smješten je u Mepas Mall-u. Samo desetak minuta udaljen od stare gradske jezgre i okružen najvažnijim sadržajima grada Mostara. 
  • U travnju 2023. godine u svoju grupaciju Mepas d.o.o. dodaje i poznati Hotel Park Makarska – koji svojom wellness i kongres ponudom upotpunjuje turističku ponudu južne Dalmacije.

Svoj položaj na tržištu Mepas temelji na snažnim partnerskim odnosima, strateškom nastupu,
fleksibilnosti, kvalitetnoj logistici i dragocjenom iskustvu

MISIJA & VIZIJA 

Misija: Pružiti profesionalnu i kvalitetnu uslugu te zadovoljstvo svim poslovnim partnerima, kupcima i uposlenicima.
Vizija: Biti vodeći distributer robe široke potrošnje na tržištu Bosne i Hercegovine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *