fbpx

Diplomatski zimski bazar 2023

Diplomatski zimski bazar – najveći dobrotvorni događaj u Bosni i Hercegovini, održan 02.12.2023. godine, tradicionalno je organiziran u KSC Skenderija, u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Ove godine se na Diplomatskom zimskom bazaru predstavilo više od 45 ambasada i međunarodnih organizacija, uključujući i devet novih država. Brojni posjetitelji imali su priliku probati jedinstvenu hranu i piće iz mnogih država, a na izbor su imali i veliki broj unikatnih rukotvorina, suvenira i različitih artikala iz cijelog svijeta.

Misija ovog događaja je prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe, odnosno za pomoć djeci i mladima koji se suočavaju sa različitim poteškoćama, iz cijele Bosne i Hercegovine.

Ono što nas iznimno raduje je i to da je ovaj događaj ponovno privukao veliki broj posjetitelja kao i ranijih godina.

Hrvatski poslovni klub je sa zadovoljstvom sudjelovao u uređenju štanda Republike Hrvatske na Bazaru. Uz potporu naših članova, koji su za ovu prigodu donirali svoje proizvode, došli smo do cilja. Zahvalni smo svima koji su nam pomogli da uspješno ostvarimo cilj prikupljanja sredstava za potrebite. U ime cijelog tima Veleposlanstva Republike Hrvatske u BiH veliko hvala svim hrvatskim kompanijama koje su pomogle i sudjelovale u ovom projektu punom ljubavi, humanosti i dobrote.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *