fbpx

Orbico BiH

Orbico BiH je član Orbico Grupe, najveće distributerske kompanije u Europi koja posluje na 20 tržišta i zapošljava preko 7000 ljudi. Prisutni smo na tržištu Bosne i Hercegovine od 1997. godine i pružamo cjelovite usluge distribucije, marketinga, brend menadžmenta, merchandisinga i logistike (3PL). Od samog osnivanja surađujemo s vodećim multinacionalnim kompanijama u FMCG sektoru i vrlo smo ponosni na našu dugogodišnju suradnju s međunarodnim i domaćim partnerima.

Naša distribucijska mreža pokriva sve kanale prodaje na lokalnom tržištu i radimo direktno s većinom maloprodajnih objekata. Mi smo fleksibilna i jednostavna organizacija koja pruža najbolju uslugu našim partnerima s velikim fokusom na troškovnu efikasnost. Naša snaga su naši ljudi. U Bosni i Hercegovini Orbico ima preko 450 zaposlenika koji svakog dana ulažu maksimalan angažman da bi potrošači mogli kupiti svoje omiljene brendove na omiljenim prodajnim mjestima. Mi vrednujemo želju za pobjeđivanjem i želimo uvijek biti najbolji u svakom aspektu našeg poslovanja. Imamo najbolji tim koji svake godine dokazuje svoju stručnost i požrtvovanost tako što povećavamo naše tržišne udjele i ostvarujemo poslovne ciljeve dogovorene s našim poslovnim partnerima.

Surađujemo s najvećim i vodećim FMCG kompanijama i vrlo smo ponosni da smo generalni zastupnici za firmi poput P&G, SC Johnson, Shell, Kellogg’s, KraftHeinz, Duracell, Bolton, Ekaterra, Sebamed i mnoge druge. Također, pružamo 3PL usluge za kompanije poput British American Tobacco, CHEP i druge. Naša sestrinska virtualna kompanija Beauty je lider u distribuciji selektivne i mass kozmetike i zastupaju najveće Beauty kompanije poput Coty, Estee Lauder, Puig, Clarins, Shiseido i mnoge druge. Orbico Beauty također upravlja s dvije maloprodaje u Sarajevu, MAC i FABUspot.

Sve dodatne informacije o kompaniji kao i o brendovima i proizvodima u Orbico-vom asortimanu možete pronaći na zvaničnoj web stranici: https://www.orbico.ba/ba/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *