fbpx

Hello Summer – Afterwork druženje članova Hrvatskog poslovnog kluba

U prelijepom ambijentu Franck Expirience Store-a u Sarajevu održano je druženje članova i partnera Hrvatskog polovnog kluba, te predstavnika Veleposlanstva Republike Hrvatske u Sarajevu.

Prije ljetne stanke iskoristili smo prigodu za susret, razgovor i širenje novih vrijednih poznanstava.

Ujedno je ovo bila sjajna mogućnost da svi posjetimo ekskluzivni Franck Experience Store u centru Sarajeva, u Strossmayerovoj ulici br. 1 i uživamo u opuštenoj atmosferi i prekrasno uređenom prostoru i terasi uz kavu i koktele. Za sve prisutne koktele alkoholne, bezalkoholne i koktele na bazi espressa pripremali su Franckovi baristi.

Franck Experience Store karakterizira jedinstven koncept koji u jednom objektu objedinjuje prekrasno uređeni ambijent u kojem se nalazi kafeterija, trgovina u kojoj se mogu kupiti raznovrsni Franckovi proizvodi, a prostor obuhvaća i Barista akademiju.

Frank Experience Store posjeduje i jedan novitet koji ga čini jedinstvenim u Bosni i Hercegovini. Naime, četiri Azomico silosa poseban su dodatak Franckovom prostoru, a osiguravaju da kava u zrnu ostane svježa te se melje na licu mjesta ovisno o preferiranom načinu pripreme. Sami silosi punjeni su dušikom koji sprječava proces kvarenja i čuva bogate okuse zrna kave. Tu je i pržionik manjeg volumena Pentroncini Briciola u kojem se kava prži na licu mjesta tako da prostor odiše finim mirisom svježe pržene kave.

Sarajevska Strossmayerova ulica s Franck Experience Store-om postala je nezaobilazna lokacija za sve istinske ljubitelje i poznavatelje kave, u što su se uvjerili i svi sudionici Afterwork druženja u organizaciji Hrvatskog poslovnog kluba.

Event je organizirao Hrvatski poslovni klub u BiH uz potporu našeg člana Franck d.o.o. Sarajevo, kojima se od srca zahvaljujemo jer su se iskazali kao pravi domaćini i aktivni članovi HPK u BiH.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *