fbpx

The Recruiter Group

Vaš partner u zapošljavanju

Recruiter d.o.o. je ugledna tvrtka specijalizirana za posredovanje pri zapošljavanju i pružanje usluga ustupanja radnika korisnicima za privremeno obavljanje poslova. Osnovani s ciljem povezivanja poslodavaca i radnika, olakšavajući procese zapošljavanja i pružajući rješenja koja odgovaraju potrebama njihovih klijenata.

Misija
Stvarati vrijednost za svoje klijente i radnike. Biti posvećeni pružanju visokokvalitetnih usluga zapošljavanja i ustupanja radne snage, čime omogućavamo tvrtkama da brže reagiraju na promjenjive potrebe na tržištu rada, dok istovremeno pružamo radnicima priliku za razvoj karijere i rast.

Kako mi radimo?
1.Posredovanje pri zapošljavanju: Tvrtka “Recruiter d.o.o.” specijalizira se za povezivanje poslodavaca s kvalificiranim kandidatima. Ova usluga uključuje pronalazak, selekciju i predstavljanje odgovarajućih kandidata poslodavcima koji traže nove zaposlenike.

  1. Agencija za privremeno zapošljavanje: Tvrtka pruža usluge ustupanja radnika korisnicima za privremeno obavljanje poslova. Ovo omogućava poslodavcima da brzo reagiraju na sezonske promjene u potrebama za radnom snagom ili kratkoročne projekte.
  1. Selekcija i regrutacija: “Recruiter d.o.o.” provodi selekcijske procese kako bi identificirao najbolje kandidate za različite poslove. To uključuje procjenu vještina, provjeru referenci i intervjuiranje kandidata kako bi se osiguralo da odgovaraju specifičnim zahtjevima poslodavca.
  1. Stručni savjeti: Tvrtka može pružiti stručne savjete poslodavcima u vezi s tržištem rada, zakonodavstvom i praksom zapošljavanja.
  1. Rješavanje potreba za radnom snagom: “Recruiter d.o.o.” pomaže tvrtkama da brzo i učinkovito rješavaju svoje potrebe za radnom snagom, čak i u slučajevima hitnih zahtjeva za osobljem.
  1. Prilagođene usluge: Tvrtka pristupa svakom klijentu individualno i pruža prilagođene usluge koje odgovaraju specifičnim potrebama i ciljevima klijenta.

Ovisno o specifičnim potrebama i zahtjevima klijenata, “Recruiter d.o.o.” pruža usluge koje vam mogu pomoći u optimizaciji procesa zapošljavanja i pronalasku odgovarajućih kandidata za vašu tvrtku.

Kontaktirajte nas
Uvijek smo na raspolaganju našim klijentima, s radošću ćemo odgovoriti na sve vaše upite ili nejasnoće. Za više informacija posjetite službenu web stranicu Recruiter Group

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *