fbpx

Damir Đogić

Potpredsjednik

Damir Đogić, doktor ekonomskih znanosti iz Mostara, predsjednik je Uprave Croatia Osiguranja d.d. Mostar, te ujedno Potpredsjednik Hrvatskog poslovnog kluba u BiH.

Nakon završenog diplomskog studija Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, upisuje integrirani doktorski studij Ekonomskog fakulteta u Splitu i Ekonomskog fakulteta u Mostaru, te 2018. godine uspješno brani doktorsku disertaciju na temu Utjecaj upravljanja kreditnim rizikom na profitabilnost banaka, te tako stječe zvanje doktora ekonomskih znanosti. Kroz brojne profesionalne i razvojne programe prošao je edukacije u prestižnim regionalnim i globalnim institucijama, stekavši tako komunikacijske i pregovaračke vještine, te tehnike za kreativno razmišljanje i rješavanje problema.

Dugogodišnje radno iskustvo u bankarskom sektoru, s posebnim naglaskom na aktivnosti u upravljanju rizicima, upravljačko izvještavanje i upravljanje aktivom i pasivom u bankarstvu, stvorilo je stabilan temelj za nastavak karijere u sektoru osiguranja. 

Obnašanjem funkcije Potpredsjednika Hrvatskog poslovnog kluba cilj mu je umrežavanjem članova doprinijeti unaprjeđenju poslovanja i promicanju njihovih interesa. Croatia Osiguranje d.d. Mostar, na čijem je čelu, u ovoj je misiji pouzdan partner i potpora svim članovima Hrvatskog poslovnog kluba.

„Svaki poslovni čovjek ima odgovornost dijeljenjem svog znanja utemeljenoga na iskustvu i obrazovanju izgraditi bolje poslovno okruženje i time omogućiti stabilnu i prosperitetnu osnovu i oslonac zajednici u kojoj djeluje“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *