fbpx

Blagdanski susret sa gospodarstvenicima 2023.

U Sarajevu je održan blagdanski susret gospodarstvenika u organizaciji Veleposlanstva Republike Hrvatske u BiH, Ureda Hrvatske gospodarske komore pri Veleposlanstvu i Hrvatskog poslovnog kluba u BiH.

Uz Veleposlanika Republike Hrvatske u BiH, Konzule, diplomate, Voditelja ureda Hrvatske gospodarske komore pri Veleposlanstvu i predsjednika Hrvatskog poslovnog kluba u BiH, predstavnike institucija Bosne i Hercegovine, susretu je nazočio veliki broj gospodarstvenika, članova Hrvatskog poslovnog kluba u BiH.

Prigodnim porukama, sudionicima se obratio veleposlanik Ivan Sabolić istaknuvši potporu koju Republika Hrvatska pruža Bosni i Hercegovini i važnost otvaranja pregovora BiH na njenom putu prema EU. Zahvalio je na uspješnoj suradnji i potpori Veleposlanstvu pri organizaciji događanja poput obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske i tradicionalnom humanitarnom Diplomatskom zimskom bazaru.

Uzvanicima se obratio i Predsjednik Hrvatskog poslovnog kluba u BiH Nikica Pažin te ovom prigodom istakao da kada smo osnivali Hrvatski poslovni klub u BiH, bili smo sigurni da imamo stabilne temelje za isto i vjerujem da se već sada prisutnost i aktivnosti Kluba osjećaju i doživljavaju sa poštivanjem i uvažavanjem. Naglasio je da je kroz razne aktivnosti poput suradnje sa ostalim poslovnim klubovima, širenjem pozitivne klime, poticanjem zajedničkog povezivanja i sinergije među tvrtkama, pružanjem raznih informacija Klub opravdao svoje djelovanje i postojanje.

Na susretu je sudjelovalo četrdesetak tvrtki, od kojih su većim sve članice Hrvatskog poslovnog kluba u BIH, sa ukupno 70 predstavnika.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *