fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

R&S d.o.o. Sarajevo

Firma R&S d.o.o. Sarajevo je osnovana 1996. godine kao mala porodična firma, ali s jasnom vizijom za budućnost. Danas nakon više od 27 godina uspješnog poslovanja, R&S je jedan od vodećih uvoznika i distributera: kancelarijskog materijala, kancelarijskog namještaja, promotivnih artikala i poslovnih poklona, zaštitne opreme i medicinskih sredstava, sredstava za čišćenje i kompjuterske opreme.

Vodeći se sloganom „Olakšava posao“, koncept da se tržištu ponudi servis brze, povoljne i jednostavne nabave svega potrebnog u kancelariji ostvaren je u potpunosti. Time je kupcu omogućeno da praktično nabavlja potrebno – sve na jednom mjestu, a svoje preostalo vrijeme i energiju usmjerava u aktivnosti koje su vezane za njegov primarni posao. Kupac sada može, prvi put u BiH, doći samo na jedno mjesto i opremiti poslovni prostor. Kupcima također nude brojne posebne usluge koje značajno ubrzavaju i pojednostavljuju procese nabave, a time se ujedno i ostvaruju značajne uštede. Shodno širini asortimana i broju partnera s kojima surađuju u cijelom svijetu spremni su odgovoriti najzahtjevnijim
poslovima. Na osnovu kvantitativne i kvalitativne analize od strane Ernst&Young, identificirane su značajne pogodnosti suradnje sa firmom R&S, kao jednim dobavljačem. Između ostalog, cjenovno je prihvatljiviji u odnosu na tržište za 14%. Partneri i potrošači dobro znaju da je svaki proizvod koji dolazi iz R&S Sarajevo potpuno legalno uvezen, originalan, da je aktualan na tržištu, da ima važeću garanciju i osiguran servis. Zbog toga je poslovati sa R&S Sarajevo potpuno sigurno, lako i efikasno.

Svake godine predstavljaju novi Office Book katalog s praktičnim i inspirativnim rješenjima za unapređenje radnog prostora. Iz redovne ponude izdvajaju se noviteti ili must have artikli. Office Book katalog možete pogledati ovdje

Više informacija o firmi pronađite na web stranici. Pratite ih na društvenim mrežama LinkedInFacebook ili Instagram, te budite u toku sa svim dešavanjima i novostima.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *