fbpx

Održano prvo HPK ladies druženje

Prvo izdanje ladies afterwork druženja za partnere i članice Hrvatskog poslovnog kluba u BiH održano je uz potporu našeg člana Orbico d.o.o. i FABUspot parfumerije.

U prelijepom ambijentu parfumerije FABUspot naše dame su imale priliku testirati vrhunske parfeme, kozmetičke proizvode, opustiti se na kraju radnog dana i iskoristiti vrijeme za druženje, upoznavanje i razmjenu ideja.

Orbico d.o.o. i FABUspot su se pobrinuli da sve naše dame ovo druženje, osim po ugodnom i lijepom ambijentu, zapamte i po lijepim i vrijednim poklonima.

O FABUspot parfumeriji

Nakon dugog niza godina u ulozi vodećeg europskog distributera kozmetičkih proizvoda u 20 zemalja i nakon već izgrađene prisutnosti parfumerija u zemljama regije, konačno i na tržištu BiH je predstavljen zanimljiv i poseban koncept FABUspot parfumerije sa željom da se kupcima ponude visokokvalitetni proizvodi za njegu kože i kose, make up i mirisi, kao i usluge manikure, threadinga i make upa u jednom drugačijem prostoru potpuno posvećenom kupcu. Pored mnoštva visokokvalitetnih proizvoda ističemo da je FABUspot jedina parfumerija u Bosni i Hercegovini koja u svojoj ponudi ima proizvode LA MER i parfeme JOE MALONE.

FABUspot je nastao kao rezultat ljubavi i truda beauty insajdera koji su za cilj imali kreirati mjesto dobrog feelinga za sve koji žele opušteno istraživati ljepotu, istovremeno prateći najnovije trendove, s ciljem da u svojoj koži žive ugodno i sretno. FABUspot nije samo mjesto gdje se nudi širok izbor renomiranih proizvoda već i iznimno veliko znanje o ljepoti i njezi koje dugotrajno prikupljaju i nadograđuju vizažisti, edukatori i drugi stručnjaci u FABUspot kući ljepote.

Parfumerija FABUspot se nalazi u Aria Mall centru u Sarajevu, a kupcima je na raspolaganju i web shop na kojem se mogu informirati o asortimanu i realizirati kupovinu; https://fabuspot.ba/

Još jednom smo se uvjerili da je ženska energija nezaustavljiva i uvijek nađe svoj put i način da se izrazi i zahvalni smo što smo imali priliku organizirati zajedno jedan ovako lijep događaj.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *