fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

Communis Media S

Communis Media S, full-service marketinška agencija, već 25 godina ostavlja neizbrisiv trag na  tržištu Bosne i Hercegovine. Osnovana 1998. godine pod imenom Saatchi & Saatchi, agencija je 2003. godine nastavila djelovati pod trenutnim nazivom, Communis Media S. Danas, s timom od više od 20 stručnjaka i uredom smještenim u središtu Sarajeva, Communis zauzima važno mjesto među renomiranim marketinškim agencijama u Bosni i Hercegovini.

Communisov pristup komunikaciji je sveobuhvatan, svakom klijentu nude personalizirane marketinške strategije, koje kombiniraju duboko poznavnje tržišta s hrabrim kreativnim pristupom. To se ogleda u mnoštvu projekata na kojima su radili – od upravljanja brendovima, strateškog planiranja, razvoja i implementacije oglašivačkih kampanja, grafičkog dizajna, vizualnog identiteta, planiranja i kupovine medija, produkcije audio, video i tiskanih materijala, BTL aktivnosti, do odnosa s javnošću. Klijenti – vodeće međunarodne i domaće kompanije – prepoznali su ovu posvećenost i ekspertizu, što je Communis pretvorilo u sinonim za inovativnost, kvalitetu i pouzdanost.

Ponosni su na iznimni tim koji su izgradili, s čak 75% zaposlenika koji su s agencijom više od 15 godina. Ovaj kontinuitet i stručnost omogućili su duboko razumijevanje potreba klijenata i omogućili su im da dosljedno pružaju odlične rezultate.

Jedinstveni aspekt ove agencije su dugoročni odnosi koje su izgradili s klijentima. Radili su s renomiranim tvrtkama poput Procter and Gamble 19 godina, Raiffeisen Bank 21 godinu, Uniqa osiguranje 18 godina, i Imperial Tobacco 15 godina. Ove dugotrajne suradnje svjedoče o njihovoj sposobnosti pružanja iznimne usluge, prilagodbe promjenjivim tržišnim uvjetima i ostajanja ispred industrijskih trendova. Kombinirajući opsežno iskustvo tima, dugogodišnje odnose s klijentima i posvećenost inovacijama, agencija se pozicionirala kao lider na tržištu, pružajući neprikosnovenu stručnost i kreativna rješenja.

Uz sve ove poslovne uspjehe, Communis je također organizator NetWork konferencije, najveće poslovno-tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini i regiji. NetWork predstavlja vrhunac tehnoloških i poslovnih dostignuća u Bosni i Hercegovini, okupljajući najistaknutije domaće IT talente i ugledne regionalne predavače na jednom mjestu. Svake godine, broj sudionika raste, predavanja postaju još kvalitetnija, a zabavni program još spektakularniji, čime konferencija postaje nezaobilazan događaj za sve one koji žele biti u središtu digitalne revolucije i povezati se s budućnošću tehnologije i poslovanja. Sve informacije i novosti vezane za konferenciju moguće je pratiti putem web stranice  te na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

Kao što slogan agencije kaže, “Life Is Communication”, Communis ističe značaj komunikacije u unapređenju razmjene ideja i informacija.

Više o agenciji i uslugama dostupno je na web stranici kao i na društvenim mrežama: LinkedIn, Facebook, Instagram i YouTube.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *