fbpx

U Sarajevu je u organizaciji Hrvatskog poslovnog kluba u BiH održan „CEO doručak HPK”.

Susret čelnih ljudi kompanija je održan s ciljem da omogućimo razmjenu iskustava i ideja. Ovakvi razgovori daju prostora da se otvori neformalna rasprava o aktualnim temama, izazovima i razvoju u području odgovornog poslovanja.

Većina kompanija, ne samo na tržištu BiH nego i diljem EU i svijeta se suočava s istim ili sličnim izazovima u poslovanju, neki su ih riješili na jedan ili drugi način, neki još uvijek tragaju za pravim rješenjem i ovakvi susreti liderima otvaraju mogućnost razmjene znanja kao i mogućnost umrežavanja.

Domaćin CEO doručka HPK je bio Infobip BH, te se ovim putem zahvaljujemo Alma Numić na gostoprimstvu kao i prezentaciji Sarajevskog ureda, koji je jedan od tri Infobip-ova head office-a.

Ovaj ured služi kao središte Infobip-ovih poslovnih operacija na nekoliko ključnih tržišta, osiguravajući veliku vidljivost i stvarajući veliki broj prilika za blisku suradnju s klijentima i partnerima. Pruža maksimalnu udobnost i pomaže u stvaranju dinamičnog, multikulturalnog radnog okruženja, te je svima nama bila zaista inspirativna i zanimljiva ova posjeta.

Snažnu potporu svim aktivnostima Hrvatskog poslovnog kluba u BiH pruža Veleposlanik RH u BiH, što je potvrdio svojim aktivnim sudjelovanjem na ovom događaju.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *