fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

Slaven Pehar

Član upravnog odbora

Slaven Pehar, magistar inženjer strojarstva, direktor je Školske naklade d.o.o. Mostar, tvrtke-kćeri Školske knjige d.d. Zagreb, vodeće hrvatske nakladničke kuće i jednog od najuglednijih nakladnika u ovom dijelu Europe.

Kao direktor Školske naklade vodio je i uspješno realizirao projekt izrade prvih udžbenika na hrvatskom jeziku i po hrvatskom nastavnom planu i programu u BiH za osnovne škole i gimnazije.

Osim u Školskoj nakladi, radni vijek je proveo i kao vanjski suradnik više tvrtki u BiH, viši asistent na Sveučilištu u Mostaru, te predavač na Sveučilištu u Zadru (RH).

Boravio je na stručnim usavršavanjima u Austriji i Švicarskoj, sudjelovao na brojnim međunarodnim znanstveno-stručnim skupovima, objavio niz znanstveno-stručnih radova, autor je ili suautor više školskih udžbenika.

Član je Upravnog vijeća Hrvatskog poslovnog kluba u BiH, Upravnog vijeća Ustanove edukacijsko-rehabilitacijski centar Sveti Josip Radnik – Čitluk, te Upravnog vijeća Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama „SUSRET“ – Čitluk.

Oženjen je i otac 4 djece.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *