fbpx

Webinar – Koliko smo svjesni IT sigurnosti? Iskustva napadnutih kompanija.

Danas su cyber prijetnje jedan od glavnih razloga prekida poslovanja, a svatko od nas može biti najslabija ili najjača karika u obrani kompanije od cyber napada. Kako možemo biti spremni za nevidljivog neprijatelja?

Hrvatski poslovni klub organizira webinar iz domene IT sigurnosti, jer treba biti itekako svjestan da svaki izlazak na internet nosi određenu dozu rizika. Da bismo izbjegli takve situacije, neophodno je educirati sve zainteresirane strane. Kako biste bili spremni za nevidljivog neprijatelja prijavite se za sudjelovanje!

Koliko smo svjesni IT sigurnosti? Iskustva napadnutih kompanija.

Kroz ovaj webinar će biti prikazani realni scenariji napadnutih kompanija iz iskustva predavača kroz studije slučaja u kojima je sudjelovao kao konzultant za što brži i sigurniji oporavak od totalne katastrofe. Što su najbitniji koraci prije nego se dogodi hakerski napad, kako preventivno zaštititi sustav, i što uraditi ako se napad već dogodio.

PREDAVAČ:

Denis Mihić – Već 25+ godina se profesionalno bavi informatikom, od čega 15 godina iskustva u bankarskom sektoru na poziciji IT Architect i IT Security. Prije 10 godina osniva vlastitu kompaniju DNS IT Consulting and Services koja se bavi implementacijama Microsoft servisa kao i edukacijom IT stručnjaka. Microsoft ga je nagradio 5 godina zaredom prestižnom titulom Microsoft MVP (Most Valuable Professional) za Cloud and Datacentar Management. Nosilac je brojnih Microsoft certifikata uključujući MCT, MCDST, MCSA+S, MCSE+S, MCTS, MCITP i MCSE: Private Cloud, MCSE: Server Infrastructure. Primarni interesi su dizajniranje i planiranje Active Directory infrastrukture, Business Continuity i Disaster Recovery rješenja, dizajniranje i implementacija Windows Server infrastrukturnih servisa, planiranje i implementacija rješenja baziranih na Microsoft tehnologijama, instaliranje i konfiguracija virtualnih okruženja, na Vmware, HyperV i Citrix platformama.

Već 10 godina aktivan kao predavač na konferencijama i IT PRO User grupama u regiji. Predavao na MS Network 2.0, 3.0, 4.0 i 5, 7,9 i 10 (BiH), Windays 13, 16 i 17 (Hrvatska), KulenDayz 2016 i 2023, Advanced Technology Days 14 (Hrvatska), Sinergija 12,15 i 22 (Srbija), TechDay 2013, 2014 (BiH). Na Sinergiji 12 i 22 kao i MS Network 3.0 i Network 9 izabran je među Top 10 predavača. Na Network 10 konferenciji proglašen je najbolje ocijenjenim predavačem, dok je na posljednjoj Network 11 imao dva predavanja koja su proglašenim među Top 5 predavanja cijele konferencije.

Prijavite se na ovaj besplatni webinar u organizaciji Hrvatskog poslovnog kluba, koji će se održati online, 28.03.2024. od 13:00 – 14:00!

    Leave a Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *