fbpx

2B d.o.o. Velika Kladuša

2B d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 2002. godine u bosanskohercegovačkom gradu Velika Kladuša, sada već sa dugogodišnjim iskustvom i dobrim specijalistima u pakiranju te uz dobar odabir isključivo europskih sirovina uspješno mogu odgovoriti svim tehničkim zahtjevima kupaca koji traže proizvod po mjeri.

Početak poslovanja se veže uz suradnjiu sa nizozemskom kompanijom „Van de Borne“.  U početku je tvrtka bila štamparija selotejpa, a 2005. godine pokreću proizvodnju selotejp traka i ulažu 4.000.000 KM u proizvodnju. 2B d.o.o.trenutno bilježi sljedeće tržišne udjele u Bosni i Hercegovini :

  • u selotejp trakama 25%,
  • u streč folijama i drugim trgovačkim robama za pakiranje 11%.

Pored izvoza u EU od ove godine tvrtka je pokrenula i izvoz prema istoku te izvoze čak određene proizvode i u Saudijsku Arabiju.

Danas se tvrtka 2B d.o.o. bavi proizvodnjom selotejp traka i etiketa u BiH te distribucijom proizvoda iz naše grupacije kao što su streč folija, materijala za pakiranje te automatizacijom pakiranja, tako da je trenutni slogan koji tvrtka slijedi „Stabilizacija palete“.

2B d.o.o. pored sjedišta i proizvodnje u Velikoj Kladuši, ima poslovnicu u Sarajevu, u Banja Luci, te u Zagrebu vlastitu firmu 2B Solvent d.o.o. koja ditribuira proizvode na tržištu EU isključivo krajnjim potrošačima.

Izvoz prema EU je u 2021. godini iznosio 62%.  U tekućoj 2022. godini se očekuje rast izvoznog udjela prema EU između 65 i 67%.

Konceptom novog poslovnog modela i novim ljudskim potencijalom tvrtka 2B d.o.o. postaje bitan segment tržišta BiH. U periodu 2023. – 2028. godina planirane su nove investicije i nova ulaganja u papirne selotejp trake i reciklirane materijale za pakiranje prilagođene zahtijevima EU. Planirani iznos ulaganja  je 6.000.000 KM.

Više informacija o proizvodima 2B d.o.o. možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici.  Također, svoju narudžbu možete uraditi i putem online forme na web stranici, putem poveznice.

Upoznajte i ostale članove

IMO Junior d.o.o. Orašje

IMO JUNIOR d.o.o. osnovan je 1999. godine, a glavna djelatnost su usluge povrata inozemnog PDV-a za pravne osobe (kompanije). Imo Junior...

TURISTIČKI KOMPLEKS ČARDACI

U srcu Bosne Turističko naselje Čardaci je hotelsko-turistički kompleks kategoriziran sa 4*. Nalazi se u srcu Bosne, u Vitezu, u...

Nobel

Kompanija Nobel je osnovana 1999. godine i posljednjih 20 godina je u konstantnom porastu u svim segmentima. Nekoliko puta je...

City Group

City grupacija broji 5 članica Ljetnikovac RadoboljaRestoran Del RioCity hotelCaffer bar IceApartmani City beachSve je krenulo s Ljetnikovcem Radobolja koji...