fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

Auto Flota d.o.o.

AUTOFLOTA d.o.o. Čitluk klijentima i korisnicima usluga nudi cjelovita rješenja upravljanja voznim parkom putem usluga Flotnog menadžmenta i Poslovnog najma osobnih i lakih komercijalnih vozila. Mogućnost izbora više marki vozila, fleksibilnost kod ugovaranja usluga u pogledu izbora ugovorenog razdoblja (od 12 do 53 mjeseca) i ugovorene kilometraže (od 10.000 do 45.000 km/godišnje) kao i vlastita organizacija i upravljanje post prodajnom mrežom, jamstvo su kvalitete usluge i dugoročne održivosti FLOTA poslovnog modela.

Održivi model upravljanja voznim parkom koji razvija AUTOFLOTA podržan je posebnim ponudama “E FLOTA” koje su koncipirane za vozila bez emisije ili s vrlo niskom emisijom CO2 odnosno za potpuno električna, Plug In Hybrid odnosno vozila uz Hybridni pogon.

 Inovativnost i dodana vrijednost cjelovite usluge upravljanja voznim parkom iskazana je kroz FLOTA digitalne usluge (App i Portal za flotne menadžere) i poslovna rješenja koja su dodana vrijednost u promjeni upravljanja voznim parkom FLOTA klijenata kao npr. FLOTA Urban TAXI, FLOTA Car Sharing i FLOTA Fleet Monitoring usluge.

NAŠE USLUGE

Kod Flotnog menadžmenta klijent ugovara nabavu vozila dok AUTOFLOTA nudi cjelovitu uslugu upravljanja voznim parkom koja uključuje usluge redovitog i izvanrednog održavanja vozila, produljeno jamstvo, dodatne količine ljetnih i zimskih guma, 24/7 asistenciju, uslugu zamjenske mobilnosti, uslugu obrade šteta, itd. Cijena usluge je fiksna za ukupno ugovoreno razdoblje i do dosega ugovorena kilometraže. Uslugu Flotni menadžment tržišno komuniciramo putem branda FLOTA MENADŽMENT.

Poslovni najam je cjelovita usluga dugoročnog poslovnog najma vozila koja uz usluge koje su sadržane u Flotnom menadžmentu uključuje i usluge obveznog i kasko osiguranja, tehničkog pregleda i registracije, te ostale usluge koje prate korištenje vozila u ugovorenom razdoblju, sve po principu 1 FLOTA račun za klijenta mjesečno. Poslovni najam tržišno komuniciramo putem branda FLOTA ALL IN.

U kvalitetu usluga flotnog menadžmenta već su se uvjerile i poklonile su svoje povjerenje u upravljanju voznim parkom tvrtke iz BIH, kao što su: JP Autoceste FBIH, Končar BIH, Termo Klima d.o.o. Mostar, Ledo d.o.o. Čitluk, Sarajevski Kiseljak d.d.

NAŠ TIM

Vlasnik i direktor Auto flota d.o.o. je IVAN PEHAR – osnivač i vlasnik TRCZ Grupe u Hrvatskoj.

Rođen je 1966. godine, a završio je Fakultet prometnih znanosti. Prva radna iskustva stekao je u INA OKI, a poduzetništvom se počeo baviti 1991. godine, osnovavši Pehar Promet. 1992. godine osnovao je TRCZ automobile (bivši Tehničko remontni centar Zagreb). Gospodin Pehar je od 2012. godine na funkciji predsjednika Nadzornog odbora TRCZ Grupe, te obnaša i funkciju predsjednika uprave Flota Hrvatska.

Direktor prodaje Auto flota d.o.o. je BRANIMIR BARIŠIĆ. Rođen 1972. godine u Mostaru, a Ekonomski fakultet kao i poslijediplomski studij završava na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Bogato radno iskustvo stekao je radom u financijskom sektoru radeći kao Specijalista za životno osiguranje i osiguranje imovine u Croatia osiguranju te Direktor brokerske kuće Hypo Alpe Adria vrijednosnice d.o.o. Mostar. Dugogodišnji radni angažman ga veže za kompaniju Kraš u kojoj je obnašao funkcije od direktora prodaje, kontrolora tržišta BIH te direktor društva u BiH.

Više detalja možete provjeriti na službenoj web stranici https://auto-flota.eu/

Upoznajte i ostale članove

City Group

City grupacija broji 5 članica Ljetnikovac RadoboljaRestoran Del RioCity hotelCaffer bar IceApartmani City beachSve je krenulo s Ljetnikovcem Radobolja koji...

Restoran Sunce

Restoran „Sunce“ obiteljski je restoran koji je počeo s radom davne 1988. godine. Restoran se nalazi u malom mjestu Kaonik,...

Coffee Break

Posjetite Coffee Break Upoznajte i ostale članove Gorsen d.o.o. Gorsen kozmetika, nježnim ženskim rukama našega tima pažljivo je stvarana od...

Cemex BH d.o.o. (Cemex Hrvatska d.d.)

Osnovan 1906. u Meksiku, Cemex je od malog lokalnog igrača brojnim akvizicijama, postao uspješna globalna kompanija koja osigurava građevinske proizvode...