fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

City Group

City grupacija broji 5 članica

  1. Ljetnikovac Radobolja
  2. Restoran Del Rio
  3. City hotel
  4. Caffer bar Ice
  5. Apartmani City beach

Sve je krenulo s Ljetnikovcem Radobolja koji je otvoren 2005. godine kao idealno mjesto za svečane domjenke i proslave. Ponuda je proširena restoranom Del Rio koji je svoja vrata otvorio 2010. godine i postao sinonim za vrhunsku uslugu.

City grupacija svoju ponudu obogaćuje već 2012. godine, kad su svečano otvoreni City hotel i Ice bar pružajući svakom gostu savršeno iskustvo boravka. Ova luksuzna odredišta smještena su u gradu Mostaru koji odiše kulturnom baštinom Starog grada.

Ponuda City grupacije zaokružena je otvaranjem luksuznih apartmana City beach u Makarskoj 2014. godine, koji su idealan odabir za sve koji traže vrhunski smještaj s prekrasnim pogledom na more.

Članovi City grupacije nude jedinstveni i opuštajući ugođaj u luksuznom ambijentu soba i apartmana, restorana s vrhunskim osobljem uz velik izbor hrane i pića, te zabavu u caffe baru Ice s prijatnom atmosferom.

Misija & Vizija

Misija City grupacije je da svojom ponudom, uz stručno i motivirano osoblje, svim gostima i korisnicima pruži najbolju uslugu u ugodnom okruženju, te istovremeno osigura najbolje uvjete za sve korisnike, zaposlenike i društvo u cjelini.

Grupacija je u potpunosti prilagođena gostima novog doba, koji traže vrhunsku uslugu prilagođenu individualnim potrebama, tako doprinoseći poboljšanju kvalitete života u društvenom i prirodnom okruženju.

Vizija City grupacije je da postane sinonim za kompaniju koja neprestano uvodi inovacije i postavlja nove standarde u oblasti usluga, poslovanja, investicija i društvene odgovornosti. Želimo postati vodeća grupacija u području usluga u Bosni i Hercegovini, koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi, te kreira i uvodi nove trendove u cijelo područje poslovanja.

 

Više informacija možete potražiti na službenoj web stranici https://www.edituscitygroup.com/

Upoznajte i ostale članove

IMO Junior d.o.o. Orašje

IMO JUNIOR d.o.o. osnovan je 1999. godine, a glavna djelatnost su usluge povrata inozemnog PDV-a za pravne osobe (kompanije). Imo Junior...

Prefix d.o.o

Prefix d.o.o je kreativna agencija osnovana sa ciljem pružanja novog oblika rada na razvoju i implementaciji strateških, digital i marketinških...

STEP d.d.

O NAMA“STEP” Izgradnja, montaža i proizvodnja elektro i mašinske opreme d.d. Sarajevo je kompanija sa sjedištem u Sarajevu s više...

Flaster d.o.o.

Flaster je platforma specijalizirana za mjerljivo pokretno oglašavanje koja je spojila ATL i BTL aktivacije unutar zakupa jednog medija, a koriste taxi...