fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

Farmavita d.o.o.

FARMAVITA d.o.o. osnovana je 1991. kao jedna od prvih privatnih veledrogerija u Bosni i Hercegovini sa sjedištem u Sarajevu.

Nakon ratnih i poratnih godina nastavlja s razvojem i širenjem poslovanja na šire područje Bosne i Hercegovine, te postaje jedna od vodećih veledrogerija u Federaciji BiH. Kao distributer Farmavita ispunjava najzahtjevnije standarde i principe Dobre distribucijske prakse i posluje s većinom ino-proizvođača lijekova i medicinskih sredstava, te pruža usluge zastupanja i konsignacije.

  1. godine na čelo Farmavite dolazi sadašnji predsjednik Uprave Farmavite g-din Sabahudin Žujo s vizijom razvoja kompanije kao ugovornog proizvođača lijekova, što se uz predanost i entuzijazam svih zaposlenih i ostvaruje već sljedeće godine.

  2. godine dolazi do strateškog parnerstva Farmavite d.o.o. i hrvatskog proizvođača lijekova Belupo, lijekovi i kozmetika d.d. Belupo postaje većinski vlasnik kompanije te nastavlja snažan razvoj proizvodnog portfolija. Grade se novi, moderni skladišni i proizvodni kapaciteti u skladu s najvišim standardima u farmaceutskoj proizvodnji.

Danas je Farmavita moderna farmaceutska kompanija i jedna od vodećih u Bosni i Hercegovini kada su u pitanju lijekovi koji se izdaju na recept. S godišnjom proizvodnjom od gotovo 6 miliona pakiranja, naši lijekovi su postali nezaobilazni u svakodnevnoj liječničkoj praksi.

Trajno smo orijentirani prema pacijentu u brizi za njegovo zdravlje i dobrobit, te ustrajni u uvođenju u portfolio novih generičkih lijekova prema modernim terapijskim smjernicama.

Upoznajte i ostale članove

Hrvatska gospodarska komora – HGK

170 godina smo krovna kuća hrvatskog gospodarstva, a kroz bogatu povijest i konstantan rad izgradili smo neprikosnovenu bazu znanja, podataka...

Gala Home Mostar

Otvoren novi izložbeni salonGala Group je grupacija sa sjedištem u Mostaru, nalokaciji Bišće Polje. Gala Home je svojom ponudom proizvoda...

Auto Flota d.o.o.

AUTOFLOTA d.o.o. Čitluk klijentima i korisnicima usluga nudi cjelovita rješenja upravljanja voznim parkom putem usluga Flotnog menadžmenta i Poslovnog najma...

Prefix d.o.o

Prefix d.o.o je kreativna agencija osnovana sa ciljem pružanja novog oblika rada na razvoju i implementaciji strateških, digital i marketinških...