fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

Gorsen d.o.o.

Gorsen kozmetika, nježnim ženskim rukama našega tima pažljivo je stvarana od početka do kraja, od još neubranog bilja i čistog hladno prešanog organskog ulja do proizvoda podatne teksture koji osvajaju simpatije na prvi dodir.
Kozmetika sa potpisom prirode.

Što se krije iza Kozmetike s potpisom prirode?

Biste li željeli da netko uspije skupiti i spojiti najkvalitetnije prirodne organske sastojke iz različitih dijelova svijeta i od njih napraviti vrhunsku, svježu, prirodnu kozmetiku za njegu i potrebe baš vašega lica, tijela i kose?
Da? Onda ste upravo otkrili Gorsen. Gorsen kozmetika, nježnim ženskim rukama našega tima, pažljivo je stvarana od početka do kraja, od još neubranog bilja i čistog hladno prešanog organskog ulja do proizvoda podatne teksture, koji osvajaju simpatije na prvi dodir.

 

Naši certifikati su naš kvalitet!

Naš cilj je jednostavan: pružiti vam iznimnu paletu prirodnih i organskih kozmetičkih proizvoda za njegu kože i kose.

Ponosni smo što se baš Gorsen, vjerujući u kvalitetu i izvrsnost svojih proizvoda, prvi na području Bosne i Hercegovine upustio u avanturu i sve svoje proizvode uputio na certifikaciju u najpoznatiju i najpriznatiju svjetsku certifikacijsku kuću – Ecocert.

Proizvode je odobrio Ecocert Greenlife, u skladu sa Cosmos standardom, koji je globalni lider u certificiranju prirodne i organske kozmetike i sirovina. Primjenjujući i provodeći Cosmos standard, ISO standard i GMP, ujedinili smo kozmetički sektor s ciljem postizanja dugoročne održivosti. Sve sirovine i proizvodi su provjereni kroz sve relevantne aspekte, od nabave do distribucije, uključujući ekološki prihvatljive proizvodne procese, izbjegavanje GMO  i zabranjenih tvari i sirovina testiranih na životinjama.

Gorsen je odlučio zajamčiti potpunu sigurnost putem organskog i prirodnog certifikata, koji kontrolira sve, od pakiranja do sastojaka, koji se moraju dobijati pod određenim uvjetima, i proizvodnog postupka, ali i pružiti proizvode koji su formulirani od premium sastojaka na najodrživiji mogući način.

 

U što je narasla naša ideja?

Naša ideja bila je skupiti mirise, aromu i bogatstvo prirode protkane radom i trudom ljudi raznih generacija, iz različitih dijelova svijeta i pretočiti ih u bočice i kutijice dostupne svima. 

Danas, kad svoje snove živimo, ponosni smo na to što vam možemo ponuditi pet linija prirodne kozmetike, koje možete udahnuti i tako putovati svijetom, nahraniti svoje tijelo luksuzom svih blagodati prirodnih tajni zemlje i uživati u dodiru emulzije u vašim rukama.

Ljekoviti i regenerativni učinci biljnih i eteričnih ulja, koja su korištena u bogatim formulacijama, uključujući njihove intenzivne, a istovremeno prirodne mirise, su u fokusu naših proizvoda.

Svjesniji važnosti odabira proizvoda koje stavljamo na kožu, koristimo dragocjene sirovine kao što su keratin, vitamin E, te prirodni antioksidans ružmarina kao sastojak visokih performansi, kako bismo povećali učinkovitost eteričnih ulja. 

Do kraja autentični i originalni, stvorili smo bogate kombinacije sastojaka za sve tipove kože bez nesavršenosti, za nježnu i hidratiziranu kožu, koja prkosi godinama i borama, vjetru i hladnoći, šminki i nečistoćama, i one za kosu, iskorištavajući moć ulja koja djelotvorno obnavljaju kosu i tako čine rješenje za brigu svih žena.

 Gorsen linije proizvoda: 

– Diamond line 
– Touch of nature
– Glossy line
– Body essential

Više detalja možete pogledati na službenoj web stranici i društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Svi proizvodi su dostupni u web-shopu.

 

Upoznajte i ostale članove

Gala Home Mostar

Otvoren novi izložbeni salonGala Group je grupacija sa sjedištem u Mostaru, nalokaciji Bišće Polje. Gala Home je svojom ponudom proizvoda...

Holdina d.o.o.

Holdina d.o.o. Sarajevo je jedna od vodećih kompanija za prodaju nafte i naftnih derivata na veleprodajnom i maloprodajnom tržištu Bosne...

Konzum

U više od 170 prodavnica kupuje više od 100.000 kupaca svaki dan! Poslovanje na tržištu Bosne i Hercegovine započinje otvaranjem prvog Velpro centra u...

Gloria – Prirodna kozmetika

Uspješna bh poduzetnica i osnivačica prvog brenda prirodne kozmetike u BiH - Gloria Galić-Volarić proslavila je osmu godinu postojanja svoga...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *