fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

Sistem-Frigo d.o.o.

SISTEM-FRIGO d.o.o. je tvrtka sa višegodišnjim iskustvom u sektorima:

  • proizvodnja rashladne i klima opreme, kao i tehničkoj asistenciji koja uključuje nabavku, te ugradnju komponenti rashladnih sustava i rezervnih dijelova za rashladnu tehniku (klima uređaji, inverteri itd.).
  • distribucija profesionalne opreme za obradu mesa namijenjenih profesionalnim kuharima, mesarima, kao i kućnim korisnicima koji traže najkvalitetniji proizvod.

Misija naše tvrtke je garantirati klijentima maksimalnu profesionalnost u sektoru, koja je potpomognuta tehničkim znanjima i svakodnevnim unapređenjima, te kreirati i isporučiti najkvalitetniji proizvod. Omogućiti klijentu posebnu asistenciju od instaliranja sustava sve do njihovog održavanja.

Tvrtke s kojima surađujemo su: INCOLD spa, Zanotti spa, MIV, MB Frigo, Emmetti spa, Zoin, Pastorfrigor spa, Euro´Cryor, Oscartielle, Arneg, Tecfrigo, Everlasting, Zoin, Pastorfrigor spa, Euro´Cryor, Oscartielle, Arneg Amb food tech spa,Sirman spa, La minerva, Mincer spa, Tridentum,Mainca SL, Fried. Dick, Salvador, Salvinox, B&G , L&W , EFA, Freund, Zico, Stražaplastika, SISTEMI 2000.

DICK – ALATI SA PREKO 240 GODINA ISKUSTVA

Friedrich Dick noževi 

Dick noževi su neizostavni alat svakog profesionalca, a na tržištu su preko 240 godina.

Tvrtka nosi ime po osnivaču Friedrich-u Dick-u koji je 1778. godine u Esslingenu osnovao tvrtku za proizvodnju turpija.

Dick se prvenstveno specijalizirao za izradu noževa i alata za mesnice, gdje se smatra tržišnim liderom u Europi i Sjevernoj Americi. Tvrtka je poznata po širokom rasponu visoko kvalitetnih štrajhera, ali i po kuharskim noževima gdje je odavno prepoznata u profesionalnom sektoru.

KLIMA UREĐAJI

Zahvaljujući vrhunskim sustavima klimatizacije i ventilacije SISTEMFRIGO d.o.o. Kiseljak je u mogućnosti odgovoriti na najkompleksnije zahtjeve iz ovog područja. Napredni klimatizacijski sustavi  namijenjeni su kako za upravljanje temperaturom, tako i za pročišćavanje zraka od dima, prašine, alergena i sl, te za postizanje optimalne vlažnosti zraka. Ugradnja ovakvih sustava u stambene i poslovne prostore doprinosi ugodnijem životnom ambijentu, te kvalitetnijom i produktivnijom radnom atmosferom.

 

 

Više detalja možete provjeriti na službenoj web stranici https://sistemfrigo.ba/  

 

Upoznajte i ostale članove

Vindija

Počeci Vindije sežu u 1959. godinu kada je u Varaždinu osnovana Gradska mljekara koja je opskrbljivala grad svježim mlijekom i...

Meggle BiH

“MEGGLE BH” jedna je od najuspješnijih kompanija u proizvodnji mliječnih proizvoda na bosanskohercegovačkom tržištu. Uvodeći inovativne pristupe u radu, te...

City Group

City grupacija broji 5 članica Ljetnikovac RadoboljaRestoran Del RioCity hotelCaffer bar IceApartmani City beachSve je krenulo s Ljetnikovcem Radobolja koji...

Gloria – Prirodna kozmetika

Uspješna bh poduzetnica i osnivačica prvog brenda prirodne kozmetike u BiH - Gloria Galić-Volarić proslavila je osmu godinu postojanja svoga...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *