fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

Nobel

Kompanija Nobel je osnovana 1999. godine i posljednjih 20 godina je u konstantnom porastu u svim segmentima. Nekoliko puta je proglašena najboljom kompanijom u BiH, u oblasti električnog grijanja, zaštite vode i okoliša, pristupu i načinu poslovanja, bonitetu i financijskoj pouzdanosti, kao i promociji poduzetništva u regiji.

Ovlašteni smo partner europskih i svjetskih kompanija: Atlantic, Nobel, Atlas filtri, Atlas Engineering.

4 prodajna programa

Nobel ima četiri prodajna programa. Osim tržišta bojlera, Nobel je stvorio uvjete za stvaranje tržišta u BiH za programe konvektora, filtera i sistema za uštedu vode. Punih 20 godina imamo lidersku poziciju na tržištu za ova tri programa.

1. Atlantic radijatori i konvektori
Prvi radijatori u Europi s ekološkim pasošom. Atlantic konvektori i radijatori svojom izvedbom i tehničkim karakteristikama postižu da je potrošnja električne energije manja za 25-40%. Ne isušuju zrak. 

 
 

2. Atlantik bojleri

Prvi bojleri u Europi na kojima se ne može stvoriti kamenac na grijaču. Stvaranje naslaga kamenca uzrokuje povećanu potrošnju energije, 1mm/10% veća potrošnja. 

 

3. Filteri vode za piće (za domaćinstva i industriju)

Ne postoji nijedna oblast u BiH u kojoj se ne primjenjuje neka od Nobelovih tehnologija za zaštitu vode, zdravlja, instalacija ili okoliša.
Zahvaljujući Nobelu, filter za vodu danas predstavlja standardni uređaj u desetinama tisuća domova u regiji. S druge strane, kroz široku paletu proizvoda za filtriranje vode, u mogućnosti smo ispuniti gotovo svaki zahtjev tržišta, osobito kada je riječ o industrijama različitih namjena.

 

4. Ecofriend proizvodi za uštedu vode i energije

Direktno omogućuju uštedu vode, energije i C02 pri svakodnevnom korištenju za higijensku upotrebu. Uštede su u pravilu od minimum 50%, a svaki korisnik s više jedinica uz proizvod dobije i investicijski izračun uštede vode, energije, CO2, novca i povrata investicije. Eco friend je naš vlastiti brend, jedinstven u regiji.

 

Pogledajte više na: www.nobel.ba 

Upoznajte i ostale članove

Etirol d.o.o. Kiseljak / Bosna i Hercegovina

Naša proizvodnja nudi usluge Ofset i Flexo štampe, usluge dorade zlatotiska, numeracije i izrade sigurnosnih etiketa. Prepoznali smo zahtjeve tržišta...

Društvo Šišović Rakitno

Spojiti modernu tehnologiju s tradicijom temelj je svakog vrhunskog proizvoda. Sačuvati ono najbolje od starih okusa i mirisa i uz...

The Recruiter Group

Vaš partner u zapošljavanju Recruiter d.o.o. je ugledna tvrtka specijalizirana za posredovanje pri zapošljavanju i pružanje usluga ustupanja radnika korisnicima...

eCommerce asocijacija u Bosni i Hercegovini

eCommerceasocijacija u Bosni i Hercegovini (BiH) predstavlja prvu neprofitnu organizaciju posvećenu unapređenju ekosustava e-trgovine u BiH. S fokusom na podršci...