fbpx

Pastor M d.o.o. Mostar

Poslovanje počiva na temeljima 70-godišnje tradicije u proizvodnji vatrogasnih aparata, koju je 1930. godine pokrenuo Srećko (Felix) Pastor.

Tvrtka Pastor M d.o.o Mostar osnovana je 2010. godine s ciljem prodaje i servisa vatrogasnih aparata TVA (tvornice vatrogasnih aparata) Pastor Zagreb.

Tvrtka se pored prodaje i servisa vatrogasnih aparata bavi prodajom vatrogasne opreme. Kroz 10 godina rada tvrtka je uspjela steći razna zastupstva vodećih svjetskih i europskih (EU) proizvođača vatrogasne opreme te na domaćem tržištu realizirala više upješnih projekata s raznim partnerima iz područja vatrogastva. Kroz godine uspješnog rada Pastor M se pozicionirao kao vrlo pouzdan partner kada je u pitanju vatrogasna oprema.

Uz konstatno ulaganje i edukaciju naših kadrova, Pastor M želi i dalje na području države nastaviti uspješno surađivati s partnerima te prodavati najkavalitetniju vatrogasnu opremu u suradnji s renomiranim proizvođačima.

Mladi, visokoobrazovani menadžment te iskustvo i tradicija, formula su kojom u Pastoru M postavljamo nove kriterije u poslovanju, kako bi naši kupci u svakom trenutku dobili najviše za svoj uloženi novac.

U stalnoj smo potrazi za novim inozemnim partnerima kako bismo otkrili i prenijeli nova znanja i tehnologije iz područja vatrogastva.

Direktor tvrtke Pastor d.o.o. Mostar je Vedran Buntić.

Više pročitajte na njihovoj web stranici (https://www.pastor-mostar.com/) te putem društvenih mreža Facebook (https://www.facebook.com/pastormostar/) i Instagram (https://www.instagram.com/pastormostar/?igshid=zbnqtqyptiav). 

Upoznajte i ostale članove

Meggle BiH

“MEGGLE BH” jedna je od najuspješnijih kompanija u proizvodnji mliječnih proizvoda na bosanskohercegovačkom tržištu. Uvodeći inovativne pristupe u radu, te...

Ledo d.o.o.

Ledo d.o.o. Čitluk osnovan 2000. godine, najveći je proizvođač industrijskog sladoleda i distributer smrznute hrane. Broji preko 360 zaposlenih, a...

Franck u Bosni i Hercegovini

Proizvodi Francka su dugo godina zastupljeni na tržištu BiH i čine sastavni dio domaćinstva BiH potrošača. Potrošač je već davno...

Ericsson Nikola Tesla

Pretvaramo kreativne ideje u globalnu stvarnost Ericsson Nikola Tesla Grupa omogućava stvaranje naprednog, održivog i povezanog svijeta nudeći inovativna informacijsko-komunikacijska...