fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

Kristina Duno

Generalni tajnik

Kristina Duno, magistar poslovne ekonomije – angažirana kao viša stručna savjetnica u uredu Hrvatske gospodarske komore pri Veleposlanstvu Republike Hrvatske u BiH uz diplomatsko zvanje attaché, te generalni tajnik Hrvatskog poslovnog kluba u BiH.

Za ekonomistu po struci, rad u bankarstvu je bio skoro pa neminovnost, a Kristina je u bankarskom sektoru na različitim pozicijama u prodaji i razvoju proizvoda provela 21 godinu rada, a imala je i sreću da bankarstvo poveže i sa drugom veoma važnom ekonomskom granom – osiguranjem. Tako je 2012. godine unutar banke, tadašnjeg poslodavca, razvila odjel za zastupanje u osiguranju, koji je u narednim godinama postao jedan od najperspektivnijih odjela u banci, generirajući značajan prihod izvan osnovne djelatnosti banke, te koji je u mnogim stvarima bio benchmark i trendsetter na tržištu.

Nakon godina rada u bankarstvu koje su Kristinu izgradile u profesionalnom smislu, gdje je stekla vještine poput odgovornosti, preciznosti, fokusiranosti na ostvarenje cilja, ownership-a, razvoja poslovanja, prodaje te izrazito izgrađene komunikacije koja je usmjerena na izgradnju profesionalnog odnosa sa klijentom, danas ima veliku čast i odgovornost raditi u najvećoj poslovnoj mreži Hrvatske (HGK).

„Kada pogledam unatrag na moj životni put i osobni razvoj, mogu reći da su otvorenost prema novom, izrazita upornost i izlazak iz zone komfora najvažniji pokretači uspjeha. Rad na sebi, cjeloživotno učenje i svakodnevna motivacija kreirali su moj životni put i učinila me spremnom za svaki novi izazov koji mi život pruža.“ – Kristina Duno

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *