fbpx

City Group

City grupacija broji 5 članica

  1. Ljetnikovac Radobolja
  2. Restoran Del Rio
  3. City hotel
  4. Caffer bar Ice
  5. Apartmani City beach

Sve je krenulo s Ljetnikovcem Radobolja koji je otvoren 2005. godine kao idealno mjesto za svečane domjenke i proslave. Ponuda je proširena restoranom Del Rio koji je svoja vrata otvorio 2010. godine i postao sinonim za vrhunsku uslugu.

City grupacija svoju ponudu obogaćuje već 2012. godine, kad su svečano otvoreni City hotel i Ice bar pružajući svakom gostu savršeno iskustvo boravka. Ova luksuzna odredišta smještena su u gradu Mostaru koji odiše kulturnom baštinom Starog grada.

Ponuda City grupacije zaokružena je otvaranjem luksuznih apartmana City beach u Makarskoj 2014. godine, koji su idealan odabir za sve koji traže vrhunski smještaj s prekrasnim pogledom na more.

Članovi City grupacije nude jedinstveni i opuštajući ugođaj u luksuznom ambijentu soba i apartmana, restorana s vrhunskim osobljem uz velik izbor hrane i pića, te zabavu u caffe baru Ice s prijatnom atmosferom.

Misija & Vizija

Misija City grupacije je da svojom ponudom, uz stručno i motivirano osoblje, svim gostima i korisnicima pruži najbolju uslugu u ugodnom okruženju, te istovremeno osigura najbolje uvjete za sve korisnike, zaposlenike i društvo u cjelini.

Grupacija je u potpunosti prilagođena gostima novog doba, koji traže vrhunsku uslugu prilagođenu individualnim potrebama, tako doprinoseći poboljšanju kvalitete života u društvenom i prirodnom okruženju.

Vizija City grupacije je da postane sinonim za kompaniju koja neprestano uvodi inovacije i postavlja nove standarde u oblasti usluga, poslovanja, investicija i društvene odgovornosti. Želimo postati vodeća grupacija u području usluga u Bosni i Hercegovini, koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi, te kreira i uvodi nove trendove u cijelo područje poslovanja.

 

Više informacija možete potražiti na službenoj web stranici https://www.edituscitygroup.com/

Upoznajte i ostale članove

IMO Junior d.o.o. Orašje

IMO JUNIOR d.o.o. osnovan je 1999. godine, a glavna djelatnost su usluge povrata inozemnog PDV-a za pravne osobe (kompanije). Imo Junior...

Eurovip d.o.o. Čitluk

Brazil kava  Tvrtka EUROVIP d.o.o. Čitluk osnovana je 1990. godine kao jedna od prvih privatnih tvrtki u Bosni i Hercegovini...

Hering d.d.

Hering d.d. Široki Brijeg za projektiranje i graditeljstvo  je građevinsko poduzeće sa ustrojem dioničkog društva, jedno od vodećih poduzeća  u BIH...

Sistem-Frigo d.o.o.

SISTEM-FRIGO d.o.o. je tvrtka sa višegodišnjim iskustvom u sektorima: proizvodnja rashladne i klima opreme, kao i tehničkoj asistenciji koja uključuje...