fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

HT Eronet – veza koja traje

HT Eronet je davatelj telekomunikacijskih usluga u BiH koji pruža usluge fiksne i mobilne telefonije, prijenosa podataka, internetske usluge, te veleprodaju govornih i IP usluga te telekomunikacijskih kapaciteta. Moderna transportna mrežna infrastruktura temeljena na optičkim vlaknima i pristupna mreža uskopojasnog i širokopojasnog pristupa (ADSL/VDSL) jamči siguran i pouzdan prijenos govora i podataka.

Organizacijska struktura HT Eronet-a dizajnirana je na način koji kompaniji omogućuje fleksibilnost i efikasnost te potpunu posvećenost korisnicima. Kompanija je organizirana u nekoliko funkcionalnih segmenata kojima rukovode članovi Uprave.

Korporativna jedinica predsjednika Uprave daje smjernice i koordinira aktivnosti sektora/odjela koji se tiču ljudskih resursa, pravnih poslova, korporativnih komunikacija, strategije, općih poslova te interne kontrole i sigurnosti.

Direkcija za nepokretnu mrežu uključuje marketing i prodaju za privatne i poslovne korisnike, direktan nastup na tržištu, proaktivne prodajne kanale, ICT poslovanje te razvoj i upravljanje brendom. Također, uključuje korisničku službu, pozadinsku podršku, cjelovito korisničko iskustvo i procesnu izvrsnost.

Direkcija za pokretnu mrežu obuhvaća poslove usluga informacijskih i komunikacijskih tehnologija, s ciljem pružanja tehničke platforme za usluge i stvaranje učinaka sinergije na internoj i eksternoj razini. U njihovoj je nadležnosti i razvoj sustava mreže i usluga.

Korporativna jedinica za financije nadzire i upravlja sektorima za financijsko poslovanje, računovodstvo i kontroling.

Vrijednosni pristup koji je poduzeće usvojilo u svojem poslovanju temelji se na osjećaju odgovornosti poduzeća za društvo i okoliš, koji stalno potičemo kroz svoje svakodnevne, kao i kroz sponzorske i donatorske aktivnosti.

HT Eronet nastoji doprinijeti razvoju gospodarstva, društva u cjelini kao i edukaciji stanovništva, pružajući svojim korisnicima suvremene telekomunikacijske usluge. Putem svojih sponzorskih i donatorskih aktivnosti, surađuje s obrazovnim, kulturnim i znanstvenim ustanovama kao i s organizacijama koje promiču vrijednosti civilnog društva. Sponzorska strategija HT Eroneta usredotočena je na kulturne aktivnosti i sport, kako na korporativnoj razini, tako i kroz aktivnosti njezinih poslovnih jedinica. Održivi razvoj nedvojbeno je jedan od osnovnih postulata današnjega društva. Misli danas o onome sutra, tj. misli što ćeš svojim postupcima ostaviti nadolazećim generacijama, o čemu HT ERONET vodi računa u svome poslovanju.

Osnovni podaci:

Naziv Društva:
JP HRVATSKE TELEKOMUNIKACIJE D.D.
MOSTAR

Sjedište Društva: Mostar, Kneza Branimira bb
Telefon: + 387 (0) 036 395 000, 0800 88 888
Web site: 
https://www.hteronet.ba/

 

 

 

 

Upoznajte i ostale članove

R&S d.o.o. Sarajevo

Firma R&S d.o.o. Sarajevo je osnovana 1996. godine kao mala porodična firma, ali s jasnom vizijom za budućnost. Danas nakon...

City Group

City grupacija broji 5 članica Ljetnikovac RadoboljaRestoran Del RioCity hotelCaffer bar IceApartmani City beachSve je krenulo s Ljetnikovcem Radobolja koji...

Etirol d.o.o. Kiseljak / Bosna i Hercegovina

Naša proizvodnja nudi usluge Ofset i Flexo štampe, usluge dorade zlatotiska, numeracije i izrade sigurnosnih etiketa. Prepoznali smo zahtjeve tržišta...

Communis Media S

Communis Media S, full-service marketinška agencija, već 25 godina ostavlja neizbrisiv trag na  tržištu Bosne i Hercegovine. Osnovana 1998. godine...