fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

Gloria – Prirodna kozmetika

Uspješna bh poduzetnica i osnivačica prvog brenda prirodne kozmetike u BiH – Gloria Galić-Volarić proslavila je osmu godinu postojanja svoga businessa i donosi vam motivacijsku priču o svojim najranijim početcima!

Gloria prirodna kozmetika – najbrže rastući brend prirodne kozmetike u regiji nastao je 2014. godine kao prvi brend prirodne kozmetike na području Bosne i Hercegovine čiji proizvodi posjeduju EU certificate. 2021. godine dobili su Halal certifikat kojim se jako ponose te uskoro očekuju i COSMOS certifikat.

Kako je nastala Gloria?
Gloriu je inspirirala želja da za sve osobe, koje ju okružuju, ali i vlastite potrebe kreira najkvalitetniju prirodnu kozmetiku. Na tom putu veliku ulogu imale su priroda i žene koje su je okruživale i inspirirale. Kreirati vlastiti brend, uspješno voditi kompaniju koja raste iz godine u godinu te zapošljava sve veći broj djelatnika, od kojih su većina žene zvuči gotovo nemoguće u Bosni i Hercegovini – ali ona je dokazala suprotno!

Tko joj je bio najveća podrška?
Podrška obitelji joj je oduvijek bio najveći vjetar u leđa, posebno majke i bake te sestara i kćeri koji su joj vječiti izvor inspiracije i oslonac. Poduzetničko okruženje njenih roditelja u kojemu je vladao red, rad i disciplina, a u kojem je odrasla, imalo je veliki utjecaj da skupi hrabrosti osnovati vlastiti brend.

Znanje o ljekovitom bilju se prenosilo s koljena na koljeno u obitelji što je bio i preduvjet nastanka ovog prirodnog brenda. Gloria je uz baku prvi puta brala, sušila i učila o ljekovitom bilju.

Kako je hercegovačko smilje postalo zaštitni znak brenda?
Uz baku je Gloria prvi put brala smilje, koje je sada podsjeća na djetinjstvo, a tada nije niti slutila da će upravo proizvodi od smilja biti bestseller zlatna kolekcija ovog brenda.

Svoj put je započela nakon završenog fakulteta u Zagrebu i škole fitoaromaterapije, dok je istovremeno brat Marko započeo plantažni uzgoj smilja u velikim količinama.

Gloria je prvu kremu napravila upravo sebi u vlastitom domu uz znanje o svojstvima i procesima obrade ljekovitog bilja koje je stekla tijekom školovanja, zatim ju je podijelila s obitelji i prijateljima koji su se oduševili.

Danas njezini proizvodi nastaju u novootvorenom pogonu za proizvodnju koji broji više od 5 zaposlenika, dok cijeli Gloria tim broji 15 zaposlenika. Također veliko skladište Gloria proizvoda nalazi se u Mostaru i Metkoviću.

Gloria je pomno izabrala 100% prirodne sastojke za vlastite potrebe i ujedinila ih u svoju prvu dnevnu kremu koja je i danas dio zlatne kolekcije i osvaja srca (lica) dama diljem svijeta.

Krenuvši od sebe i vlastitih potreba te iz vlastitog doma u dvije laboratorijske čašice nije mogla niti zamisliti da će njeni proizvodi odgovarati tolikom broju zadovoljnih korisnika koji su sada već zaljubljenici u prirodnu kozmetiku Gloria, koja im jamči da će uvijek dobiti provjerenu recepturu, 100% prirodno i najbolje za njihovu kožu.

Svi Gloria proizvodi počinju s prirodom, a da bi njihovo korištenje završilo sigurno za prirodu odabrala je ambalaže pogodne za recikliranje proizvedene većinskim djelom u Italiji.

Kako Gloria garantira kvalitetu?
100% prirodnim i provjerenim sirovinama! Gloria smatra prirodu svojim laboratorijem iz kojega uzima samo najbolje, provjerene i prirodne sirovine te ono najvažnije razumije njihovu primjenu, svojstva i djelovanja i ujedinjuje ih u originalni autorski recept zlata vrijedan. Svi proizvodi su nastali iz potrebe da odgovore na probleme s kojima se nose ljudi koji je okružuju, a rješenje je uvijek bilo u prirodi.

Odabir sirovina iz prirode koji savršeno rješavaju datu problematiku, puno ljubavi, truda i testiranja na kraju su rezultirali učinkovitim proizvodima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnima.

Zvijezda vodilja za dalje? Velika potražnja potencijalnih kupaca javlja se u sve više susjednih država, ali i onih dalje, no za Gloriju će kvaliteta proizvoda uvijek biti ispred količine proizvoda na tržištu i sve dok bude u mogućnosti opskrbiti se 100% prirodnim i provjerenim sirovinama za pokrivanje određenih tržišta dotle je sprema ići dalje.

U posljednje vrijeme žene sve učestalije biraju njegovan prirodni look, što je veseli jer smatra da je duhovno i tjelesno zdravlje uz prirodne proizvode idealan recept za besprijekoran izgled.

Korisnicama Prirodne kozmetike Gloria obećala je čist, siguran i učinkovit proizvod te će nastaviti ispunjavati svoje obećanje i dalje.

Proizvod dostupni u Hrvatskoj Naše proizvode potražite na policama dm Hrvatska i Bipa poslovnica ili naručite odmah putem našeg web shopa klikom na link – https://hr.prirodna.com/ i iskoristiti 30% popusta na odabrane proizvode. Za sva pitanja i preporuke rado ćemo vam odgovoriti putem naših društvenih mreža.

Upoznajte i ostale članove

Hrvatska gospodarska komora – HGK

170 godina smo krovna kuća hrvatskog gospodarstva, a kroz bogatu povijest i konstantan rad izgradili smo neprikosnovenu bazu znanja, podataka...

eCommerce asocijacija u Bosni i Hercegovini

eCommerceasocijacija u Bosni i Hercegovini (BiH) predstavlja prvu neprofitnu organizaciju posvećenu unapređenju ekosustava e-trgovine u BiH. S fokusom na podršci...

Ledo d.o.o.

Ledo d.o.o. Čitluk osnovan 2000. godine, najveći je proizvođač industrijskog sladoleda i distributer smrznute hrane. Broji preko 360 zaposlenih, a...

Flaster d.o.o.

Flaster je platforma specijalizirana za mjerljivo pokretno oglašavanje koja je spojila ATL i BTL aktivacije unutar zakupa jednog medija, a koriste taxi...