fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

Eurovip d.o.o. Čitluk

Brazil kava 

Tvrtka EUROVIP d.o.o. Čitluk osnovana je 1990. godine kao jedna od prvih privatnih tvrtki u Bosni i Hercegovini čija je glavna djelatnost prerada i prodaja kave. U proteklih 32 godine, usprkos velikoj konkurenciji, Eurovip je izrastao u jednog od najvećih prerađivača kave u Bosni i Hercegovini i izgradio ime koje se prepoznaje kao jamac kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada. Uspješno poslujemo na području cijele Bosne i Hercegovine sa svojim poslovnicama u Tuzli, Sarajevu, Laktašima, Bihaću i  Zavidovićima. Osim toga, ostvarili smo i izvoz u Republiku Hrvatsku te se naši proizvodi nalaze i na policama trgovina MI Braća Pivac.

Temelji priče o uspjehu počivaju na izvrsnom brandu ,,Café Brazil“, na njenoj vrhunskoj kvaliteti i izuzetnoj mješavini, nastaloj prema originalnoj domaćoj recepturi. Tokom godina razvoja brand Café Brazil je ostvarivao sve veće tržišno učešće, koje je rezultiralo da je u ovom trenutku Café Brazil jedan od lidera u segmentu kave na domaćem tržištu. 

Proizvodi branda Café Brazil nalaze se na policama svih većih trgovačkih lanaca koji egzistiraju na području Bosne i Hercegovine. Prema udjelu na tržištu, nalazimo se u top 3 prerađivača kave u Bosni i Hercegovini.

Café Brazil je mješavina nekoliko osnovnih vrsta sirove kave od kojih svaka vrsta svojim okusom daje ono ,,nešto“ što se na kraju stapa u jedinstvenu kompoziciju arome karakteristične samo za Café Brazil. Stroga kontrola ulazne sirove kave, potpuno kompjutorizirani proces prženja i mljevenja jamči uvijek vrhunsku kvalitetu Café Brazil. Također, u procesu proizvodnje koristimo najsuvremeniju tehnologiju.

Od 20.11.2008. godine posjedujemo ISO 9001:2015 i HACCP standarde što jamči vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. U procesu smo dobivanja IFS standarda i Rainforest Alliance / ( UTZ ) standarda tako da ćemo uskoro posjedovati i navedene standarde. 

IZ PROIZVODNOG PROGRAMA CAFÉ BRAZIL IZDVAJAMO:

  • CAFÉ BRAZIL PRŽENA MLJEVENA , proizvedena od najkvalitetnijih sorti sirove kave, vlastitom jedinstvenom recepturom udovoljava potrebama ljubitelja tradicionalne kave. U prodaji se nalazi u pakiranjima od 100, 200, 380, 500 i 1000gr.
  • CAFÉ BRAZIL SIROVA, očišćena upakirana najkvalitetnija sirova minas kava koja se upotrebljava u našem proizvodnom procesu. Dostupna u pakiranju od 1000gr.
  • CAFÉ BRAZIL U ZRNU, pržena kava u zrnu za potrošače koji vole kvalitetnu kavu samljeti u vlastitom ručnom mlinu. Dostupna u pakiranju od 500gr.
  • CAFÉ BRAZIL ESPRESSO, za ljubitelje espresso kave nudimo vrhunski okus i pristupačnu cijenu koje nas izdvajaju od ostalih proizvođača.
  • BRAZIL CAPPUCCINO 10×12,5 g kutijica, zasigurno će oduševiti sve istinske ljubitelje cappuccina. U praktičnom pakiranju vrećice 12,50gr i pakiranju kutijica 125gr u kojoj se nalazi 10 pojedinačnih vrećica Brazil Cappuccino odlikuje se originalnom recepturom i aromom najboljih sorti kave. Jednostavno i brzo se priprema s vodom ili mlijekom, prema vašem ukusu, za vrhunski užitak. Dostupan u okusima vanilije i čokolade kao i cappuccino classic.
  • BRAZIL 3u1, udovoljava potrebama suvremenog, brzog načina života. Svako pakiranje sadrži kavu, mlijeko i šećer u savršenom omjeru koji omogućava brzo pripremanje ukusnog napitka. Napitak je dostupan u dva pakiranja: vrećica od 18gr ili veliko pakiranje u kutijici težine 180gr koja sadrži 10 pojedinačnih vrećica.
  • Brazil Cappuccino 250g – vrećica (u 3 okusa – vanilija, čokolada i classic).
  • Brazil Traditional cafe – classic 8g i sugar 11g u pakiranjima 9+1 gratis i 24/1, kava za domaćinstvo koja je prilagođena brzom načinu života i koja se priprema za 1 minutu.

Više detalja saznajte na službenoj web stranici https://eurovip-brazil-kava.com/

A sve novosti vezane uz Brazil kavu pratite na društvenim mrežama facebook i instagram.

Upoznajte i ostale članove

Prefix d.o.o

Prefix d.o.o je kreativna agencija osnovana sa ciljem pružanja novog oblika rada na razvoju i implementaciji strateških, digital i marketinških...

Franck u Bosni i Hercegovini

Proizvodi Francka su dugo godina zastupljeni na tržištu BiH i čine sastavni dio domaćinstva BiH potrošača. Potrošač je već davno...

Vindija

Počeci Vindije sežu u 1959. godinu kada je u Varaždinu osnovana Gradska mljekara koja je opskrbljivala grad svježim mlijekom i...

Holdina d.o.o.

Holdina d.o.o. Sarajevo je jedna od vodećih kompanija za prodaju nafte i naftnih derivata na veleprodajnom i maloprodajnom tržištu Bosne...