fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

Gala Home Mostar

Otvoren novi izložbeni salon

Gala Group je grupacija sa sjedištem u Mostaru, nalokaciji Bišće Polje. Gala Home je svojom ponudom proizvoda i usluga zauzela važno mjesto na tržištu usluga namijenjenih za izradu namještaja i opremanje doma.

Glavne prednosti našeg poslovanja su kvalitetni proizvodi renomiranih europskih proizvođača, vrhunska i kvalitetna usluga,stručno i ljubazno osoblje te online korisnička podrška s individualnim pristupom klijentima. Firma Gala Home iz Mostara otvorila je novi izložbeni salon na lokaciji Ortiješ, Mostar.

Temeljna vrijednost Gala Grupe je obiteljska vrijednost,te već bilježi dvogeneracijski održivi razvoj, što su obilježili novom stepenicom razvoja izgradnjom i otvaranjem novog izložbenog salona Gala Home!

Novi izložbeni salon zamišljen je i kreiran kao jedan odvodećih salona u regiji. Razlog tomu je skup vodećih brandova uključujući pločaste materijale Egger, Fundermax, parkete Parky, okove, bijelu tehniku Elica, Amica, sudopere i slavine Elleci, namještaj, uređaje i dodatke Artisan,Bang&Olufsen, Loewe. 

Salon pruža prezentaciju noviteta u svijetu uređenjainterijera i eksterijera, odabir raznovrsnih i kvalitetnih pločastih materijala,inovacije i široku ponudu bijele tehnike, sudopera i slavina, kao i odabirokova, dodatnih uređaja i namještaja.

Firma Gala Home je od početnog djelovanja prodajepločastih materijala i uskog skupa brandova, izgradila grupaciju svjetskihbrandova u branši opremanja interijera i eksterijera po mjeri u oblastimapločastih materijala, bijele tehnike, okova, sudopera i slavina te pružanjacjelokupne ponude usluga za izradu po mjeri, razvijen strojni park, CNCrezanje, pravolinijsko i krivolinijsko kantiranje, te Corpus Software i uslugeizrade ponuda uređenja interijera i eksterijera po mjeri.

Profesionalno, stručno i ljubazno osoblje raspolažepotrebnim informacijama i stoji na raspolaganju pri obilasku salona, te savjetovanjapri odabiru pločastih materijala, bijele tehnike i cjelokupnog uređenjainterijera i eksterijera.

Posjetite njihov novi izložbeni salon na lokaciji Ortiješ, Mostar, te razgledajte izložbene kuhinje, spavaće sobe i interijer pomjeri, kao i široku ponudu pločastih materijala, bijele tehnike, okova,sudopera i slavina.

Fotografije otvorenja novog izložbenog salona možetepogledati u galeriji, a više fotografija i videozapisa možete pogledati na GalaHome društvenih mrežama Facebook i Instagram, te njihovu ponudu na Gala Home web stranici i WEB Shop-u.

– direktor Marko Galić

Upoznajte i ostale članove

Sistem-Frigo d.o.o.

SISTEM-FRIGO d.o.o. je tvrtka sa višegodišnjim iskustvom u sektorima: proizvodnja rashladne i klima opreme, kao i tehničkoj asistenciji koja uključuje...

Mediteran Film Festival

Mediteran Film Festival (MFF) utemeljen je 2000. i od tada se svake godine održava u Širokom Brijegu krajem ljeta ili...

Etirol d.o.o. Kiseljak / Bosna i Hercegovina

Naša proizvodnja nudi usluge Ofset i Flexo štampe, usluge dorade zlatotiska, numeracije i izrade sigurnosnih etiketa. Prepoznali smo zahtjeve tržišta...

Eurovip d.o.o. Čitluk

Brazil kava  Tvrtka EUROVIP d.o.o. Čitluk osnovana je 1990. godine kao jedna od prvih privatnih tvrtki u Bosni i Hercegovini...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *