fbpx

Hrvatski Poslovni Klub

Manager.ba

Službeni medijski partner Hrvatskog poslovnog kluba

Poslovni portal Manager.ba je službeni medijski partner Hrvatskog poslovnog kluba u BiH.

Kao dnevni poslovni portal koji je orijentiran isključivo pozitivnim vijestima iz ekonomije i biznisa, portal je jedinstven i po predstavljanju dokazano uspješnih kompanija, te se kao takav savršeno uklapa u koncept Hrvatskog poslovnog kluba.

Za jedinstvenu ideju i način poslovanja Manager.ba je dobio Nagradu i Priznanje za promociju poduzetništva u Jugoistočnoj Europi. Portal pruža podršku mladim osobama i tvrtkama koje tek ulaze u svijet poduzetništva. Kroz rubriku Klub menadžera portal je dosada objavio preko 200 autorskih intervjua sa vlasnicima, direktorima i stručnjacima iz kompanija svih profila iz BiH i regije. 

Kroz rubriku Klub menadžera portal je dosada objavio preko 200 autorskih intervjua sa vlasnicima, direktorima i stručnjacima iz kompanija svih profila iz BiH i regije. Na inicijativu čitatelja formirana je rubrika Antimanager, koja nas opominje da svaki dan objavljujemo još bolje pozitivne vijesti, kojih je sigurno više od onih loših. 

Na zajedničku inicijativu portala i Hrvatskog poslovnog kluba planirano je pokretanje rubrike “Hrvatski poslovni klub savjetuje”, koja će zasigurno dati mnoge inspirativne, zanimljive i korisne savjete.

Posebna pogodnost koju ostvaruju svi članovi Hrvatskog poslovnog kluba u BiH je poklon bon u vrijednosti 1.000,00 KM za medijsko oglašavanje.

Vlasnik portala Manager.ba je član Hrvatskog poslovnog kluba Nobel Corporation iz Mostara, kompanija koja je nekoliko puta proglašena najuspješnijom kompanijom Bosne i Hercegovine u različitim oblastima.

Kontakt email portala Manager.ba je redakcija@manager.ba 

Pošaljite upit ili pozovite. Dobit ćete prijedlog suradnje na osnovu kojeg možete sudjelovati u radu portala s vlastitim objavama, reportažama, reklamama, oglasima… Promovirajte sebe i svoju tvrtku.

Upoznajte i ostale članove

Coffee Break

Posjetite Coffee Break Upoznajte i ostale članove Gorsen d.o.o. Gorsen kozmetika, nježnim ženskim rukama našega tima pažljivo je stvarana od...

HT Eronet – veza koja traje

HT Eronet je davatelj telekomunikacijskih usluga u BiH koji pruža usluge fiksne i mobilne telefonije, prijenosa podataka, internetske usluge, te...

Konzum

U više od 170 prodavnica kupuje više od 100.000 kupaca svaki dan! Poslovanje na tržištu Bosne i Hercegovine započinje otvaranjem prvog Velpro centra u...

The Recruiter Group

Vaš partner u zapošljavanju Recruiter d.o.o. je ugledna tvrtka specijalizirana za posredovanje pri zapošljavanju i pružanje usluga ustupanja radnika korisnicima...